Cum sa-ti albesti dintii acasa! Cea mai ieftina metoda!

Barlad Online

Albirea dintilor este o problema estetica pe care multe femei nu stiu cum sa o rezolve. Mai ales ca tratamentele care se fac la diverse cabinete stomatologice sunt fie prea costisitoare fie, un unele cazuri, destul de dureroase.
Exista insa o metoda de albire a dintilor care este deopotriva foarte ieftina, in comparatie cu cele folosite de stomatologi, si se poate realiza in confortul propriului camin.
Aceasta metoda de albire a dintilor da rezultate foarte bune si nu afecteaza in niciun fel sanatatea persoanei care o aplica.
Astfel, pentru a putea sa va albiti dintii acasa, nu aveti nevoie decat de cateva ingrediente care pe care le puteti cumpara din aproape orice supermarket. Este vorba de realizarea unei paste de dinti din suc de lamaie verde, sau lyme, si bicarbonat de sodiu, cunoscut si drept praf de copt.
Bicarbonatul de sodiu se pune intr-o farfurie iar apou deasupra se stoarce sucul a doua lamai, asa cum se vede in videoclipul de mai jos.
Totul se amesteca pana se obtine o pasta cu care se periaza apoi dintii timp de 4 minute. Acest procedeu se practica doar o data pe saptamana iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare.

dinti1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu