Cum sa ne alegem fiinta potrivita

Barlad Online

Cum sa ne alegem fiinta potrivita

anca01.jpgPutem primi multe indicaţii privind natura şi forma vaginului unei femei, prin analiza facialã

1. Dacã o femeie are gura micã şi degetele scurte, ea va avea vaginul scurt. (în unele cazuri, la aceastã analizã se poate lua în considerare doar forma gurii).
2. Dacã are buze groase, mari, vaginul sãu va fi larg şi mare.
3. Dacã are ochii adânciţi în orbite, aceasta aratã cã vaginul sãu va fi adânc.
4. O femeie cu pleopele subţiri, ale cãror vase de sânge pot fi vãzute uşor, are un vagin adânc.
5. Dacã însã, pleoapele sale sunt groase şi cãrnoase, ea are vaginul scurt. Cu cât pleoapele sunt mai cãrnoase cu atât vaginul este mai scurt.
6. Dacã o femeie are ochii proeminenţi(exolftalmici), aceasta indicã faptul cã vaginul sãu este foarte scurt. Mulţi bãrbaţi sunt tentaţi sã aleagã o astfel de femeie cu vaginul scurt sau chiar foarte scurt, deoarece se ştie cã aceasta amplificã foarte mult plãcerea. În asemenea cazuri, bãrbaţii ajung în acea zonã numitã "Cea de-a Doua Poartã" sau colul uterin. Însã o asemenea deschidere la femeie, cu alte cuvinte deschiderea colului uterin şi crearea posibilitãţii de a-l penetra, se poate realiza numai în cadrul unei experienţe amoroase deosebite în care dãruirea femeiii faţã de bãrbatul respectiv este totalã.
7. O femeie mioapã are în general un vagin adânc. Tradiţia taoistã afirmã chiar cã, cu cât femeia este mai mioapã, cu atât vaginul sãu este mai adânc.
8. Dacã femeia are ochii mari, este foarte posibil ca ea sã aibã un vagin mare şi umed. Cu cât ochii sunt mai mari, cu atât vaginul va fi mai adânc. Vaginul ca şi ochii sãi, vor secreta rapid fluide.
9. O femeie cu gura mare şi buzele subţiri are un vagin îngust şi adânc.
10. Buzele proeminente şi contractate (prezentând chiar anumite zbârcituri) sau o structurã osoasã proeminentã indicã un vagin elastic. Indiferent dacã acesta este mare sau mic, el va fi foarte umed, cald şi moale. Acesta este genul de vagin care vibreazã şi tremurã într-un mod foarte plãcut în timpul fuziunii amoroase şi de aceea este considerat de mulţi bãrbaţi ca fiind cel mai incitant. Taoiştii se referã la acesta denumindu-l "vagin vorbitor", datoritã multitudinii de senzaţii pe care le poate exprima.
11. O femeie care este durã, rigidã, asprã şi fãrã emoţii, care nu poate fi vãzutã sau auzitã aproape niciodatã gemând, plângând sau râzând în vreun fel, are, în mod corespunzãtor vaginul rigid şi uscat.
12. Dacã o femeie are maxilarele şi obrajii înguşti, ea are vaginul mic şi îngust. Dacã vaginul prezintã o uşoarã curburã sau rotunjirre în interior, aceasta nu va fi o problemã; totuşi, dacã curbura este semnificativã, ea va avea nevoie de un penis lung şi subţire pentru a simţi cu adevãrat plãcere în timpul actului erotic.
13. Dacã femeia are fruntea îngustã şi nasul turtit, putem intui cã vaginul ei este scurt şi larg. În exterior acesta pare îngust şi plat, dar interiorul lui va fi de fapt foarte larg dar scurt.
14. Dacã o femeie are pomeţii obrajilor foarte proeminenţi, structurã numitã şi " obraji de vãduvã", aceasta indicã faptul cã are vaginul foarte adţnc şi o puternicã dorinţã sexualã. Acest tip de femeie are deci un potenţial erotic foarte mare şi va fi satisfãcutã numai de cãtre un bãrbat puternic, capabil sã-şi controleze energia sexualã, cãci astfel existã tendinţa de a-şi epuiza sexual iubitul, "devorându-l" de plãcere şi dorinţã.
15. Când o femeie are gropiţe în obraji, aceasta ne aratã cã are vaginul foarte scurt, fiind foarte probabil sã aibe vaginul cu un inel dublu şi cu o musculaturã uşor de controlat.

Pe lângã aceste criterii specifice care ţin uneori de detalii aproape nebãgate în seamã dar pe care totuşi cunoscându-le, putem sã ne alegem mult mai uşor şi corect fiinţa iubitã idealã, atât femeile cât şi bãrbaţii exprimã câteva caracteristici comune ce pot fi desprinse din analiza facialã:
1. Liniile din colţul ochilor ne indicã faptul cã persoana respectivã are o înclinaţie sexualã puternicã, o veritabilã foame eroticã şi cã este foarte uşor abordabilã. Un numãr mare de linii care în plus sunt adânc conturate accentueazã aceastã tendinţã. O persoanã fãrã linii în aceastã zonã indicã din contrã un impuls sexual mic sau inexistent.
2. Liniile adânci în jurul gurii indicã de asemenea o dorinţã sexualã puternicã.
3. O persoanã cu bãrbia puternicã şi proeminentã este de asemenea înzestratã cu un potenţial erotic foarte ridicat.
4. Fiinţele care au în bãrbie o gropiţã manifestã o virilitate foarte mare, în cazul bãrbaţilor, şi o feminitatea deosebit de puternicã în cazul femeilor.

Intensitatea înclinaţiilor sexuale depinde de modul în care toate aceste caracteristici se combinã în înfãţişarea globalã a fiinţei umane. De aceea nu este cazul sã judecãm o persoanã doar dupã un singur criteriu din cele date aici, ci ţinând cont de întregul ei aspect fizic. Desigur, asemenea caracteristici pot fi modificate de cãtre alte trãsãturi ale personalitãţii, cãci toate caracteristicile unui om se aflã într-o foarte strânsã interdependenţã. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu