9 lucruri interesante pe care sigur nu le stiai despre sarut

Barlad Online

Sarutul este acel element care reaprinde flacara pasiunii chiar si in cele mai instabile relatii de cuplu asa ca sa vedem ce alte lucruri mai ascunde aceasta cheie a dragostei.
9 lucruri interesante pe care sigur nu le stiai despre sarut

De la un sarut se pot intampla o multime de lucruri: fie urmeaza o partida de amor nebun, fie ne dam seama ca ar trebui sa punem capat relatiei in care ne aflam sau de ce nu, sa realizam ca tinem mai mult decat credeam la partener.
Se pare ca sarutul are un rol important in viata noastra, deci este recomandat sa aflam cat mai multe lucruri despre el. Iata ce trebuie sa stii despre acest element magic al relatiei deiubire"
1. Diferenta dintre noi si animale pentru ca, da, si ele isi sarutra partenerii, in felul lor desigur, este ca noi putem adauga sarutului pasiune. Trebuie sa profitam de acest lucru si sa ne lasam purtati de sentimente.
2. Barbatii care cred despre ei ca arata bine, saruta extraordinar. Increderea de sine este un lucru care conteaza foarte mult cand vine vorba de sarut.
3. Domnii care au un trecut amoros bogat si multe relatii alsate in urma, saruta mai mult. Poate acest lucru se intampla din cauza faptului ca stiu cat de mult ne place noua femeilor as fim alintate.
4. Femeile apreciaza sarutul mai mult decat barbatii poate pentru ca ele sunt mai sensibile si pun mai mult accentul pe sentimente.
5. Felul in care ne sarutam partenerii conteaza foarte mult pentru echilibrul din relatie.
6. Sarutul este si un test de respiratie si de miros. Femeile se simt mult mai atrase de barbatii care au un cod genetic diferit de al lor.
7. O buna chimie atunci cand saruti pe cineva poate insemna de asemenea ca ai o respiratie sanatoasa.
8. Unele femei emana un miros specific atunci cand sunt la ovulatie pe care barbatii il simt atunci cand saruta.
9. Cuplurile care profita de darul sarutului au o relatie de cuplu mai profunda si mai stabila.
La tine in relatie cum este? Ai vrea sa te bucuri mai mult de sarutul partenerul sau esti sufocata zilnic de pupici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu