Barlad Online

Ghidul fericii in cuplu

Desi exista prejudecata ca o femeie trebuie sa se lase cucerita, totusi initiativa feminina este adeseori apreciata de reprezentantii sexului "tare". Însa, marea majoritate a femeilor considera firesc sa înceteze sa continue sa-si farmece iubitul odata ce acesta s-a lasat prins în mrejele iubirii. Mai ales dupa ce entuziasmul începutului s-a mai domolit, barbatul ar trebui sa aiba permanent sentimentul ca iubita este cea mai minunata femeie din viata lui si, mai ales, ar trebui sa simta mereu ca prezenta ei este cea care îi aduce în orice clipa FERICIREA.

Va propunem acum un mic ghid care va poate asigura o fericire sigura în cadrul cuplului.

seductia0268.jpgAcorda-i primul loc!
Orice barbat considera irezistibila femeia care se intereseaza activ de bunastarea lui. Deci manifestati-va interesul în ceea ce priveste viata personala a iubitului dvs., ce probleme are la servici, ce-i fac parintii, prietenii, catelul (daca are), cu ce îl puteti ajuta în orice domeniu.

Spune-i mereu ceea ce ai de spus fara sa para ca fiind un repros sau o critica.
Indiferent de discutie, dar mai ales în ceea ce priveste jocul amoros, femeia nu trebuie sa se plânga sau sa reproseze. Barbatul doreste întotdeauna sa îi spuneti prieteneste si daca se poate dinainte ce anume v-ar satisface (chiar în domeniul erotic). Cel mai penibil cosmar al unui barbat este acela de a-si da osteneala sa realizeze ceva deosebit (indiferent ca e vorba de o fuziune erotica, o excursie, sau o alta surpriza) si sa primeasca reprosuri si afirmatii nesatisfacator.

În ceea ce priveste ordinea, învata sa fii toleranta.
Altfel spus, chiar daca el îsi arunca lucrurile în dezordine, femeia nu trebuie sa se transforme într-o cicalitoare pedanta. Desi barbatii apreciaza femeile ordonate si curate, nu considera ca trebuie sa raspunda la fel. Mai subzista undeva în subconstientul masculin ideea ca femeia este singura care raspunde de curatenie. Armonia este undeva la mijloc, nici sclava care nu crâcneste, nici tiranul care vâneaza scame.

Fii tot timpul dragastoasa, dar nu-l sufoca!
Adeseori barbatii uita ca si iubita ar putea avea problemele ei. E de preferat sa amânati o întâlnire, decât sa mergeti afisând oboseala, enervare si lipsa de chef. Totusi, un minim autocontrol rezolva aceasta situatie. Barbatii apreciaza în mod deosebit o femeie mereu tandra si care le arata dragoste, chiar cautând sa-i multumeasca.

Nu trebuie sa ai nimic de-a face cu gelozia...
Daca iubitul dvs. este atras si de alte femei, atitudinea cea mai înteleapta este aceea de a zâmbi si de a întelege ca nu este nimic rau în a admira frumusetea, oriunde apare ea. Fiti sigura ca iubitul nu va da curs unei asemenea ocheade, asa ca de ce sa nu va jucati putin? Nimanui nu-i place sa fie tinut în cusca. Iar daca o faceti acesta este cel mai sigur mod de a-l determina ca într-adevar sa se intereseze cum ar putea scapa din ea.

E bine sa ai propria ta viata personala si sa fii o femeie puternica din punct de vedere emotional.
Era o vreme când barbatii apreciau mimozele care plângeau din orice fleac si se agatau neajutorate de mâneca hainei lor, pentru a le oferi prilejul sa-si arate virilitatea. Barbatii moderni prefera femeile sigure pe ele (dar nu masculinizate), puternice, feminine dar si stapâne pe situatie, cu care sa trateze de la egal la egal. Nu se mai poarta papuselele frumoase si fara nimic în cap, bune doar ca ornament. Totusi, atentie, nu uitati ca el trebuie sa ramâna vioara întâi, chiar daca tot de la dvs. a primit sfatul cel mai bun.

seductia0109.jpgFii întotdeauna deschisa si spontana în amor.
Barbatilor le plac jocurile amoroase pe furis. La restaurant sau într-o vizita simandicoasa, un joc al picioarelor pe sub masa, mai ales când exista si un mic risc va aprinde pasiunea iubitului. Gustul barbatului spre aventura poate fi incitat de mâna dvs. odihnindu-se pe coapsa lui pe sub masa, sau de o mângâiere mai îndrazneata în autobuz.

Gata mereu sa-l urmezi!

Bunica avea o vorba: "atunci când barbatul îti zice, hai sa mergem undeva, nu trebuie sa-l refuzi, pentru ca a doua oara va pleca singur". Barbatii prefera femeile care se îmbraca repede si îi însotesc la un meci de fotbal fara sa faca o drama din schimbarea programului. Mai ales, ei detesta sa fie facuti sa astepte datorita "gatelilor interminabile". Deci, solutia ar fi sa va pregatiti dinainte, si sa-l surprindeti prin promptitudine.

Fii punctuala
Desi reprezinta aproape o utopie, aceste deziderate continua sa fie visul oricarui barbat. Daca întârziati prea mult la întâlniri, riscati sa nu mai va astepte, iar daca va schimbati din 5 în 5 minute atitudinea, barbatul va fi complet derutat nestiind, de fapt, ce vreti cu adevarat. În general orice barbat ar dori ca iubita lui sa se comporte într-o mare masura cam cum o face el (bineînteles nu în amor!).

Mai activa si mai pasionala în actul erotic
Desi barbatii reusesc uneori sa fie romantici, ei prefera femeile care nu le pretind sa fie langurosi chiar de fiecare data când sunt "încinsi". Pentru barbati, senzatiile fizice sunt mai acute si ei nu au foarte mare nevoie de o comunicare intensa pe alte planuri, mai ales în timp ce fac dragoste. În orice caz orice barbat va fi atras de o femeie care stie sa fie fierbinte în intimitate, care sa-i arate ca-l doreste sincer si participa plina de bucurie la fanteziile lui erotice. Deci, renuntati la pasivitatea gen "saltea" si adaugati-va propriile fantezii la întâlnirea cu iubitul. Surprinderea si chiar fascinatia lui va fi încântatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu