Cum sa cuceresti o femeie: cele mai eficiente tactici

Barlad Online

Putini barbati au cuvintele potrivite la ei atunci cand vor sa intre in vorba cu o femeie pe care o plac, insa acest lucru se poate rezolva cu ajutorul catorva tactici simple, care te invata cum sa cuceresti o femeie. Trebuie sa stii ce sa spui si ce sa faci pentru ca o femeie sa te asculte si sa inceapa sa aiba incredere in tine. Daca o vei face sa se simta speciala, atunci tu vei deveni si vei ramane cea mai atragatoare si mai importanta persoana din viata ei.

Ce trebuie sa spui ca sa cuceresti o femeie

Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei s-o cuceresti, ar trebui sa o cunosti destul de bine, ca sa nu o dai in bara. Sunt, totusi, cateva directii care nu dau gres cu nicio femeie.
Atunci  cand va intalniti, intreab-o cum i-a fost ziua sau cum se simte. Oamenii nu prea pun de obicei accent pe intrebarea "Ce faci?", pentru ca raspunsul tinde sa fie cel standard - "Bine. Tu ce faci?". In schimb, intrebarile specifice despre locul de munca sau despre familie o vor incuraja sa fie deschisa si sa-ti vorbeasca despre ea, fapt care le incanta pe femei.
  
Daca nu ati mai vorbit sau daca nu v-ati mai intalnit o perioada de timp, chiar si cateva zile, spune-i ca ti-e dor de ea si ca abia astepti sa va vedeti.
Fa-i complimente, dar fara sa exagerezi si, foarte important, fara sa minti. Daca vrei sa o cuceresti, cu siguranta ca ai foarte multe argumente pentru care o placi, asa ca cel mai bine este sa i le spui. Orice femeie vrea sa auda cat de speciala este. Spune-i cat de mult o apreciezi si cat de importanta este in viata ta, dar precizeaza si de ce, pentru ca orice detaliu conteaza in fata ei.
Complimentele tale nu trebuie sa fie generale, asa ca nu-i spune cat este de frumoasa. Identifica aspectele specifice pe care le apreciezi la ea, fie ca este vorba despre ochi, par sau felul in care ea zambeste.
Daca observi ceva diferit la ea, coafura, hainele sau accesoriile, spune-i acest lucru, pentru ca o femeie apreciaza in mod deosebit atentia pe care i-o acorzi. In plus, orice lucru marunt conteaza, asa ca poti sa-i spui inclusiv ca admiri modul in care are grija de cei apropiati sau de tine.
Chiar daca nu suna prea masculin, dati-va nume de alint care sa va caracterizeze si sa va faca placere. 

Ce trebuie sa faci ca sa cuceresti o femeie

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci ca sa cuceresti o femeie este sa o asculti cu atentie. Ea iti va spune exact ce isi doreste, ce viseaza, ce are nevoie, chiar daca nu cu indicatii precise. O sa ai astfel ocazia sa ii demonstrezi ca iti pasa de ea si ca esti atent la dorintele ei.
La inceputul relatiei poti sa-i oferi cadourile clasice - bijuterii, flori, animalute de plus, insa pe masura ce va cunoasteti mai bine, poti personaliza darurile, mai ales daca o asculti cu atentie. In plus, femeilor le place creativitatea, asa ca nu te feri de surprize iesite din comun.
Ajut-o din proprie initiativa. Fa cumparaturile pentru ea cand nu are timp sa ajunga la supermarket, pregateste-i micul-dejun, plimba-i cainele si ai grija de ea daca este obosita sau bolnava. De asemenea, nu ezita sa-i ceri tu insuti ajutorul, deoarece pentru ea acest lucru demonstreaza increderea pe care i-o acorzi.
  
Cand esti suparat sau cand ai probleme, sun-o, iar ea va aprecia ca ii acorzi atat de multa importanta incat sa-ti lasi jos garda, aratand vulnerabilitate. Daca, dimpotriva, ea este cea care are probleme, daca plange, mergi la ea si consoleaz-o, nu incerca sa o inveselesti prin telefon. Demonstreaza-i ca ii poti fi nu numai iubit, ci si prieten adevarat, caruia poate sa-i impartaseasca cele mai profunde ganduri, stiind ca vei fi alaturi de ea.
Bucurati-va unul de compania celuilalt si distrati-va cat mai mult impreuna. O femeie se simte confortabil in prezenta unui barbat care o face sa rada si sa se simta bine. Nu-ti face griji ca te-ar putea lua drept un neserios, pentru ca de fapt ea va gasi in tine persoana care sa-i ridice moralul si care sa o faca sa uite de probleme.
Fii sincer si tine-ti mereu promisiunile, oricat de mici ar fi. In acest fel femeia pe care vrei sa o cuceresti se va degaja in prezenta ta si va incepe sa aiba incredere in tine. Ea va simti ca este importanta pentru tine, chiar si cand vine vorba doar despre ora la care ai spus ca o suni si va sti ca se poate baza pe tine in viitor.  

Cum atingi o femeie ca sa o cuceresti

Atinge-o de fiecare data cand va intalniti, pentru ca orice atingere non-sexuala este foarte importanta pentru femei. Strange-i, mangaie-i sau atinge-i pur si simplu bratele, mainile si gatul, pentru ca acest gest simplu facut cand va intalniti poate face minuni.
Parul ei este, de asemenea, important in "jocul de cucerire". Atinge-l, mangaie-l, iar daca sunteti afara si bate vantul, fii atent si grijuliu si indeparteaza-l din ochi si de pe fata, aranjandu-l usor dupa urechi.
Surprinde-o si sarut-o, aparent fara niciun motiv, oricand si oriunde v-ati afla. Stai in spatele ei, pune-ti mainile in jurul soldurilor si sarut-o pe gat si pe lobul urechii. Saruta-i pleoapele si atinge-i obrajii cu genele. Nu ezita sa-i saruti mana, chiar si cand sunteti intr-un grup, pentru ca acest gest o va face sa se simta importanta si apreciata.
Imbratiseaz-o cat mai des - cand va intalniti, ca salut, cand iti da o veste buna, ca sa o feliciti, cand are o problema, ca sa o incurajezi, si chiar cand e geloasa, ca sa o linistesti. Cand o prezinti familiei sau prietenilor, pune-i o mana in jurul umerilor, iar cand vorbesti cu o alta femeie, trage-ti partenera mai aproape de tine.
Majoritatea barbatilor cred ca nimeni nu intelege femeile si ca este aproape imposibil sa le satisfaci nevoile si dorintele. Insa lucrurile nu stau chiar asa. Daca te intrebi cum sa cuceresti o femeie, trebuie in primul rand sa o asculti, apoi sa o pui in topul intereselor tale. Fii atent, grijuliu si afectuos, surprinde-o si fa-o sa rada, iar ea se va lasa cucerita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu