Primul pas in a cuceri barbatii



Ce este cochetaria?
seductia311.jpgDictionarul explicativ al limbii romane ne spune ca termenul cochetarie inseamna purtare, atitudine, mod de a se imbraca al cuiva, prin care o persoana cauta sa placa. Cochetaria nu inseamna numai dorinta superficiala de a placea si ne-am insela daca i-am aplica acest sens peiorativ care i se atribuie deseori. Caci cochetaria in preludiul conjugal este de fapt alternanta dintre atractie si rezistenta, alternanta care reprezinta, prin multitudinea excitatiilor care rezulta, unul din mijloacele cele mai puternice de pregatire amoroasa. Cochetaria unei femei dotate cu distinctie si sensibilitate poate fi una dintre cele mai frumoase parti ale preludiului amoros, mai ales daca o face cu gratie si cu prudenta. Retinerea controlata, urmata de abandon total in bratele barbatului, invaluie relatia in mister si ii acorda un sarm deosebit. Aceasta atitudine rezervata, voita si controlata, este destinata sa mareasca intensitatea senzatiilor erotice in timpul jocului amoros.

Arma seductiei feminine
Ce este insa absolut necesar este ca femeia sa simta momentul cand trebuie sa "cedeze", caci a prelungi asteptarea barbatului "peste puterile" sale inseamna esec sigur. Dar daca se va abandona in bratele lui exact atunci cand el se asteapta mai putin, aceasta cu siguranta il va incanta. Cochetaria ramane asadar o arma de o surprinzatoare si redutabila putere. Ea este "masinatia" binecunoscuta care consta in a oferi, apoi a refuza, a te preface ca dai si abia mai tarziu a te oferi cu generozitate. Efectele acestui joc sunt de necrezut. Un barbat le poate cunoaste mult si bine si de fiecare data sa cada in cursa, fermecat. Si daca ne gandim bine, este firesc sa fie asa. Fara prima cochetarie, care face sa se nasca o prima speranta, iubirea nu se trezeste la cea mai mare parte a barbatilor. Din clipa in care o privire, un suras, o fraza, un gest iau aerul unei promisiuni, imaginatia barbatului continua aventura. I se da un motiv de mic sa spere? Ei bine, din acel moment incepe nelinistit sa se intrebe: "Oare ea se intereseaza int-adevar de mine? S-ar putea sa ma iubeasca? E de necrezut! Si totusi avansurile acestea" Putin cate putin, se focalizeaza asupra acelei femei care pare ca "se joaca" cu el si incepe a o dori din ce in ce mai mult.

Barbatul alearga dupa o femeie pana cand il prinde ea
seductia307.jpgO femeie "cocheta" care vrea sa inceapa o relatie cu un barbat nu are decat sa recurga la o tactica veche de cand lumea: sa fuga dupa ce a dat de inteles ca ar dori sa fie urmarita, sa refuze, lasand insa o mica, dar sigura portita deschisa sperantei, de genul: "Maine poate voi fi a ta". Ajunge atat pentru ca un barbat sa mearga pana la capatul lumii, caci a lupta pentru a cuceri o femeie a fost dintotdeauna unul din cele mai nobile idealuri ale unui barbat. Nu degeaba se spune ca "barbatul alearga dupa o femeie pana cand il prinde ea". De altfel, aceste jocuri feminine fac parte din insasi magia, fascinatia si puterea sa naturala de seductie. De aceea pudoarea feminina, cel mai adesea, nu are un caracter etic sau moral, ci tot o functie de atractie sexuala. Adesea, dincolo chiar de cochetaria si nevinovatele viclenii calculate ale cedarii proprii unei femei experte exista si ceva mai subtil ce consta tocmai din elemental fascinator sexual caracteristic inocentei si chiar castitatii. Uneori, faptul ca o femeie isi manifesta imediat si deschis dorinta, in loc sa excite, poate uneori sa-l dezarmeze sau sa-l indeparteze pe un barbat, care va fi atras in schimb de inocenta. Kama Sutra (celebrul tratat erotic oriental considerat una dintre cele trei carti fundamentale ale lumii) mentioneaza chiar printre tipurile de femei cu care nu trebuie sa ai relatii sexuale, pe "acelea care isi exprima deschis dorinta de legaturi erotice". Ocultismul ne ofera o lege ce ne permite sa intelegem fascinatia si puterea magica a puritatii feminine: orice energienemanifestata se potenteaza traducandu-se intr-o influenta care, cu cat e mai subtila si mai rafinata, e mai eficace. Aceasta ne conduce la un alt secret al sexualitatii: daca in mod obisnuit barbatul e considerat cel mai activ, cel care cucereste o femeie, rareori el o face in adevaratul sens al cuvintului, ca purtator masculine arhetipal al axului si constiintei, fiind cel mai adesea o victima ce se lasa prinsa in magia femeii.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu