Inteligenta de a fi barbat

Barlad Online

Inteligenta de a fi barbat

Multe femei, poate chiar toate, si-au dorit sa fie luate "pe sus", cu alte cuvinte sa fie asaltate, cucerite in forta in timp ce le capituleaza, se abandoneaza total pe sine. Nu, nu este nicidecum vorba de dorinta de a fi brutalizate, dar intelegem perfect faptul ca ele sunt excitate de ideea de a fi precum un instrument muzical in mainile iubitului lor, asteptand pasive sa li se atinga acele corzi menite sa faca sa rasune in ele muzici celeste.

Cand ea nu se asteapta...
Surprinde-ti iubita intr-un moment in care este ocupata cu ceva anume. Fie ca gateste in bucatarie, fie ca citeste sau se uita la o emisiune preferata, apropie-te de ea si ia-o prin surprindere in brate. Ridic-o usor, strange-o la piept si fa-o sa simta dorinta trezita din tine. Cu siguranta ca, chiar daca la inceput este surprinsa si poate chiar putin deranjata, ideea ii va surade si o va incita sa participe curioasa. Uita-te cu forta in ochii ei si cauta sa-ti dai seama ce i-ar placea mai mult. Sarut-o pasional... Raspunsul ei nu intarzie sa apara la fel de pasional si plin de dorinta. O legi la ochi cu o esarfa si o conduci in dormitor unde o asezi pe patul care va asteapta. Ii dai bluza jos. Ii mangai sanii fierbinti dezgoliti privirilor tale. Mainile ei prind cu putere cearsaful, iar corpul ii danseaza frenetic pe o melodie numai de voi doi auzita. Ii modelezi trupul ca unadevarat creator, iar ea, in freamatul acesta, iti atinge usor corpul si fiecare atingere iti produce puternice valuri de senzatii erotice. Ea se abandoneaza in bratele tale.
Cauta sa descoperi cine este in esenta iubita ta, ce inseamna femeia aceea care te iubeste si pe care tu o invalui cu dragostea ta.
Ii soptesti cuvinte cat mai excitante. O faci sa simta cat este de frumoasa si de dorita...
Mana ta ii desface usor incet coapsele pline si voluptoase, bazinul i se ridica usor catre tine, buzele i se intredeschid si un suspin de placere isi revarsa freamatul in incapere incarcand-o de chemari. Ia aminte, nu te lasa vrajit de sirena care se trezeste in ea! Coboara-ti limba iscoditoare pe liniile perfecte ale gatului ei zvelt catre sani... Sunt rotunzi si fermi si mugurul lor atat de dulce este erect, penetrandu-ti gura. Din nou, nu te lasa coplesit de chemarea ei... coboara spre abdomen. Elastica si plina, amfora soldurilor se contureaza din subtirimea taliei catre coapse. In mijlocul lor, ca o surpriza extraordinara pe care ea ti-o pregatise la randul ei, feminitatea sexului ei ti se dezvaluie orbitoare, stralucitoare... complet epilata, lasandu-te s-o contempli fascinat, intelegand in acel moment de surprindere si incantare cat este de incitanta poarta intimitatii sale complet dezgolita. Un amestec de ingenuitate si puritate specifica copilariei lipsite de par pubian, cu experienta si maiestrie in arta amorului, iubita ta a reusit sa te surprinda si de data asta! Nu poti decat sa lasi atingerea ta fierbinte sa o dezmierde indelung. Soarbe-i usor nectarul frumusetii, gustand parfumul asteptarii sale. Las-o sa te strige, gemetele ei sa inunde incaperea ca cea mai excitanta muzica. Adu-o usor la extazul orgasmului prin aceasta rafinata mangaiere a intimitatii iubirii voastre si abia apoi penetreaz-o. Mai departe realitatea se contopeste cu visul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu