A zburat acoperișul Romtelecom

Barlad Online

Furtuna izbucnită Ieri după-amiază a făcut ravagii la Bârlad. Acoperișul clădirii Romtelecom a fost smuls cu totul și aruncat pe carosabil. Două autoturisme au fost prinse sub acoperiș. Într-un Logan cu numărul de înmatriculare VS 69 BOB se aflau trei persoane, membri ai aceleiași familii (soț, soție și mama bărbatului). Toți au scăpat fără nicio zgârietură. În cealaltă mașină, o Dacia Duster, cu numărul VS 91 ACM, se afla o singură perosană care a scăpat cu leziuni minore.
“Am luat mașina în leasing și am reușit să o achităm la începutul anului. Patru ani am plătit la ea și acum e un morman de fiare”, ne-a declarat proprietara Loganului.
“La 112 am primit numeroase apeluri cu privire la acest incident. Primul telefon l-am primit la ora 16.26. Imediat s-au deplasat la fața locului echipaje de pompieri, polițiști și mai multe ambulanțe. Traficul rutier a fost deviat”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Un echipaj SMURD a transportat la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad șoferul Duster-ului. La ora închiderii ediției, era încă în evaluare, dar medicul urgenist care era de gardă ne-a spus că nu pare să prezinte probleme deosebite.
“Au intervenit aproximativ 20 de pompieri de la Detașamentul Bârlad. Victima a fost transportată la spital de echipajul SMURD. Era conștientă, dar prezenta o lovitură la cap”, ne-a declarat locotenent colonel Radu Benchea de la ISU Vaslui.
O ambulanță care a intervenit la fața locului a făcut pană chiar în fața clădirii din cauza bucăților de materiale de construcții care
s-au împrăștiat pe toată strada. Circulația pe Bulevardul Republicii, tronsonul cuprins între Crolux și BCR, a fost deviată. Intervenția a durat timp de mai multe ore, chiar dacă pompierii au lucrat într-un ritm alert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu