Premieră la final de stagiune

 Barlad Online

Teatrul “V.I. Popa” Bârlad închide stagiunea 2011-2012 cu premiera unei piese de Aristofan.
Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 18, trupa Teatrului “Victor Ion Popa” Bârlad așteaptă publicul să vizioneze ultimul spectacol din actuala stagiune. Este o premieră montată de Cătălin Cucu, regizor debutant care își susține acum lucrarea de licență. Piesa “Adunarea femeilor”, de Aristofan, se suprapune perfect temei lucrării de licență: “Beția puterii” sau “Întoarcerea la matriarhat”.
Distribuția este amplă, fiind prinși aproape toți actorii teatrului bârlădean: Cella Croitoru, Gruia Novac, Sorin Ghiorghe, Alex Savu,
Dumitru Ciubotaru, Petronela Ene, Ramona Părpăliță, Irina Grăjdeanu, Oana Păvălache, Geta Cacevschi, Cătălina Rusu, Eudoxia Volbea și George Sobolevschi. Scenografia îi aparține lui Sandu Maftei, iar coregrafia este semnată de Beatrice Volbea.
Teodora Spânu, secretarul literar al teatrului, ne-a declarat: “Dorim viitorului regizor să aibă parte doar de succese. Cătălin Cucu a jucat pe scenele teatrelor, în spații neconvenționale, în reclame sau roluri din seriale TV, dar și-a dorit și altceva, așa că a studiat și regia”.
Cătălin Cucu (46 de ani) este ieșean. În 1997 a absolvit Academia de Arte “G. Enescu” Iași, la clasa Corneliei Gheorghiu și a lui Emil Coșeru. În anul absolvirii s-a angajat ca actor la Teatrul “Fani Tardini” Galați, unde a lucrat șapte ani. În 2004 a revenit la Iași, în orașul natal, ca actor al Teatrului “Lucefărul”. Între 2009-2012 a studiat regia la clasa dr. Ovidiu Lazăr.
Biletele au fost puse în vânzare la agenția teatrului, prețul fiind de 10 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu