Călcat de mașină

Barlad Online

Luni, un tânăr din Bârlad a ajuns pe patul spitalului după ce a fost rănit grav de un autoturism la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu și 1 Decembrie.
“La volanul autoturismului implicat în accident se afla Roxana G., în vârstă de 34 de ani, din Bârlad. În momentul producerii accidentului, femeia se deplasa cu mașina pe strada 1 Decembrie, însă atunci când a virat la stânga, pe strada Nicolae Bălcescu, l-a accidentat pe Alin C., în vârstă de 25 de ani, din comuna Pogonești. Conducătorul auto a efectuat manevra în mod regulamentar, la culoarea verde a semaforului. Din păcate, tânărul care a fost accidentat s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nemarcat, în zonă nefiind vreo trecere pentru pietoni”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului vaslui.
În urma impactului, tânărul a suferit o fractură bimaleolară dreaptași a fost internat în Spitalul muncipal “Elena Beldiman”, unde se află și în momentul de față sub supravegherea medicilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu