Adolescent spânzurat de grindă

Barlad Online

Un adolescent bârlădean în vârstă de 14 ani și-a pus, ieri, capăt zilelor fără să lase niciun bilet de adio. Băiatul s-a spânzurat cu un cablu de o grindă a casei părintești, iar nimeni nu are idee ce l-a făcut să recurgă la un asemenea gest.
Ieri, în jurul orei 13, un adolescent de numai 14 ani a fost găsit spânzurat de grida casei părintești, situată pe strada loc. maior. Martac. Descoperirea macabră a fost făcută de una din surorile adolescentului. La fața locului nu a fost găsit niciun bilet de adio. Băiatul nu le-a zis niciodată părinților că are gânduri sinucigașe. Singura explicație petru gestul său radical ar fi starea de sănătate precară. Victima era în evidență cu afecțiuni medicale cronice.
Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, ne-a declarat: “Echipajul medical care a mers la intervenție a făcut manevrele de resuscitare, însă fără succes. Băiatul era cunoscut cu unele afecțiuni medicale, însă nu a afirmat niciodată față de părinți sau cunoscuți că ar intenționa să se sinucidă. Mai mult decât atât, nu a fost găsit niciun bilet de adio și nici nu ar fi avut motive, din spusele părinților, să se sinucidă, cum ar fi certuri cu vreo prietenă sau cu cei apropiațiCopilul s-a spânzurat de holul locuinței și a folosit un cablu pe care l-a ancorat de grindă. Nu sunt suspiciuni privind comiterea unei infracțiuni”.
Sora care l-a găsit a sunat la 112 și a cerut ajutorul. Imediat a sosit la fața locului și un echipaj de ambulanță care a încercat să-l resusciteze. Efortul medicilor nu a fost răsplătit, din păcate! Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului
Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad, în vederea efectuării necopsiei.
Copilul provine dintr-o familie numeroasă. Are patru frați mai mari, toți majori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu