Accident rutier cu cinci victime

Barlad Online

Patru tinere de 18 ani și o femeie de 48 de ani au văzut moartea cu ochii după ce, ieri dimineață, au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Perieni. Una dintre victime a fost transferată de urgență la Spitalul de Neurochirurgie Iași.
Ieri dimineață, în jurul orei 9, s-a petrecut un grav accident rutier pe raza comunei Perieni, în urma căruia cinci persoane au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad cu traumatisme și contuzii. Una dintre
victime, însărcinată în ultima lună, a fost la un pas de a pierde copilul, iar alta a fost transferată la Iași pentru investigații suplimentare.
Potrivit primelor cercetări la fața locului, un autoturism condus de Florin Cocoloi (23 de ani), domiciliat în localitatea Iana, circula pe DJ 234 (în afara localității Perieni) către Bârlad. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul mașinii pe un sector de drum umed, aflat în pantă. Mașina a derapat, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în șanțul aflat în partea stângă a drumului. Se pare că principala cauză a producerii evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum, dar și apariția unui obstacol.
Gabriela Daniș, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean, ne-a declarat: “Toate cele cinci victime erau conștiente la prezentare și prezintă numeroase contuzii și traumatisme. Sunt patru tinere de 18 ani și o femeie de 48 de ani, toate par să fie în afara oricărui pericol. Una dintre paciente, în vârstă de 18 nai, este însărcinată în luna a opta și, la o primă evaluare, sarcina pare să fie în afara oricărui pericol”.
Toți pasagerii mașinii erau membri ai aceleiași familii. După consultul interdisciplinar, medicii au decis că nu se impune internarea decât în cazul uneia dintre fete (Mădălina B. de 18 ani) care prezenta un traumatism cranio-cerebral și policontuzii. A fost trimisă la Neurochirurgie Iași pentru tomografiere.
Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, ne-a declarat: “Colegii mei vor continua să cerceteze împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Imediat după ce a ajuns la spital, una dintre victime a declarat că accidentul pentru că a încercat să evite un moped care circula pe contrasens”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu