A confundat arteziana cu sensul giratoriu

Barlad Online

Acum două nopți, în centrul Bârladului s-a petrecut un accident rutier de tot râsul. Un camionagiu a acroșat fântâna arteziană din fața Palatului Comunal pentru că a ocolit bazinul crezând că e sens giratoriu.
Un șofer profesionist din Teleorman a provocat, acum două nopți, un accident rutier în centrul Bârladului, chiar în fața primăriei. George S, 44 de ani, era la volanul unui camion cu semiremorcă. Circula pe bulevardul Republicii din direcția Vaslui - Tecuci fără să realizeze că traficul rutier pentru autovehiculele de mare tonaj este interzis pe artera principală a orașului. Șoferul nu a văzut indicatorul din zona Fepa care-l obliga să o ia la dreapta, către Bulevardul Epureanu, și când a ajuns în fața primăriei a urmat indicatorul care arăta drumul spre București. Acesta a fost derutat de arteziana din fața clădirii și a ocolit bazinul, crezând că este sens giratoriu. Când a făcut ocolul, a acroșat bazinul cu roata din spate a semiremorcii. În urma impactului, câteva plăci de granit au pocnit de parcă ar fi fost din sticlă și roata camionului s-a spart.
“Incidentul a fost anunțat de către un martor prin apel telefonic în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2.30. Șoferul s-a angajat să achite contravaloarea pagubei și a fost sancționat cu o amendă în cuantum de 420 lei și cinci puncte penalizare. A fost testat cu aparatul, însă nu consumase băuturi alcoolice”, ne-a declarat Ionel Dumitrașcu, agent principal în cadrul Poliției Rutiere Bârlad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu