Slomon și Marcu, “Pistruiatul” și “Păpușile Muppets”

Barlad Online

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Adrian Solomon a răspuns atacului emis de chirurgul Octavian Marcu, candidatul PDL la funcția de primar al Bârladului.
Octavian Marcu a spus, săptămâna trecută, tot într-o conferință de presă, că “Solomon are comportamentul unui hoț de buzunare”. Din punctul său de vedere, deputatul pesedist se folosește de isteria creată în rândul populației privind pericolul Chevron pentru a distrage atenția oamenilor de la adevăratele probleme ale orașului pentru a le “fura” voturile. Pentru a exemplifica, a comparat modul de operare al eroului principal din filmele “Roșcovanul” și “Pistruiatul” cu Solomon. Concret, hoțul arăta cu degetul către o direcție anume pentru a distrage victima, moment când îi fura portofelul din buzunarul de la piept.
“Domnul Marcu dă exemple din filme pentru puști de 12 ani. Ca să vorbesc pe înțelesul său, ar trebui să vin cu exemple din Păușile Muppets sau alte desene animate. Îi recomand domnului Marcu să vorbească din cărți, chiar dacă sunt de medicină, pentru că îi stă mai bine. Sper să dea dovadă, în final, că este caracterizat de profesionalismul specific unui chirurg. Ca om politic, nimic nu-l recomandă”, a spus Adrian Solomon.
Deputatul i-a amintit noului său adversar că și-a anunțat candidatura pentru alegerile locale, prin urmare, ar trebui să-și îndrepte ținta către contracandidați, nu împotriva sa. În plus, i-a recomandat lui Marcu să aibă bun simț față de el măcar pentru simplul fapt că timp de patru ani a fost dirigintele fiicei sale din prima căsătorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu