Ajutoare de Paște la CARP Bârlad

Barlad Online

Comitetul director al Casei de Ajutor Reciproc (CAR) Pensionari “Elena Cuza” Bârlad a hotărât să acorde, cu ocazia sărbătorilor de Paște, 5.000 de ajutoare bănești nerambursabile. Jumătate dintre beneficiari sunt înscriși la Bârlad, ceilalți la agențiile din mediul rural. Valoarea unui ajutor este de 5% din fondul cotizant, dar nu mai mult de 20 de lei.
Nicolaie Mihai, președintele CAR Pensionari Bârlad, ne-a declarat: “Comitetul director a respectat dorința membrilor atunci când a stabilit să acorde ajutoare bănești la un număr atât de mare de membri”.
De aceste ajutoare poate beneficia orice membru al CAR Pensionari, dacă îndeplinește cumulativ următoarele condiții: să fie membru de cel puțin trei ani, să fie la zi cu plata cotizației, a contribuției pentru deces și a ratelor (dacă este cazul), să nu fi beneficiat până acum de vreun ajutor similar.
Banii se vor distribui prin ghișeele unității după data de 1 aprilie. Beneficiarii trebuie să se prezinte cu actul de identitate, carnetul de membru și actul doveditor privind veniturile lunare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu