Noi lideri “Sanitas”, la Bârlad

cristi_puteanu.jpg
Blocul sindical “Sanitas” din cadrul spitalului bârlădean și-a desemnat noii lideri. Alegerile au avut loc ieri dimineață și, cum nu au fost prea mulți candidați, s-au finalizat fără discuții aprinse. Nicolae Perju, cel care i-a reprezentat pe sindicaliști în ultimii 12 ani, nu a mai candidat. Funcția deținută de el a fost preluată de un coleg mai tânăr, Cristian-Alexandru Puțeanu, asistent la Ortopedie. Acesta nu a avut contracandidat și a fost ales președinte cu unanimitate de voturi.
De altfel, dintre cele trei posturi de conducere, doar unul, cel de secretar, a avut doi candidați: Fănica Ungur (asistent medical la Pneumologie) și Izabela Postolache (asistent medical ATI-Reanimare). Prima a întrunit două treimi din voturi și va fi secretar de nucleu în următorii patru ani. Vicepreședinte blocului sindical “Sanitas” Bârlad este Irina Moraru, asistentă la Pediatrie.
Fostul președinte la membrilor de sindicat din Bârlad, Nicolae Perju, a anunțat încă de acum patru ani că, la următoarele alegeri, nu va mai candida și s-a ținut de cuvânt. A evitat să spună de ce a renunțat, dar, la finalul alegerilor de ieri, când a fost anunțat noul lider, a fost felicitat și aplaudat de colegi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu