Dan Diaconescu se pregãteste de Cotroceni!


POLITICÃ Peste 1.000 de reprezentanti din toatã tara, din care 55 de la Vaslui, au fost prezenti, sâmbãtã, la primul congres al Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Fondatorul PP-DD, omul de televiziune Dan Diaconescu, a anuntat, cu acest prilej, că vrea douã mandate ca presedinte al României, punând la zid întreaga clasã politicã. “Le transmit si celor din Piata Universitãtii, tuturor cetãtenilor, cã îi rog sã iasã în stradã la o revolutie de catifea. Cine a vândut Insula Serpilor pe nimic? Noi, Partidul Poporului, sau PNL, PSD si PDL?”, a spus Diaconescu. “Noi îl asteptãm pe dl. Diaconescu la Vaslui, îi vom face invitatia sã vinã în judet în aceastã primãvarã”, spune Viorel Istrate, presedintele organizatiei judetene a Partidului Poporului.
Membrii PP-DD au venit, sâmbãtã, la Bucuresti, ca sã-si aleagã viitorul presedinte de partid. Singura candidatã la functia de conducere a fost Simona Man, presedintele interimar al formatiunii politice, un inginer agronom fãrã experientã în domeniul politicii. Dan Diaconescu, fondatorul partidului, s-a lãudat, în fata celor 1.000 de reprezentanti ai PP prezenti la Congres, cã va conduce România ca presedinte, în urmãtorii zece ani, lansând si culoarea oficialã a partidului, culoarea violet. “Eu voi fi Vlad Tepes, în varianta 2012! Nu ratati urmãtoarele douã mandate ale mele de presedinte, fiindcã nici nu stiti ce pierdeti”, a spus Diaconescu. Acesta a avut un atac virulent si la adresa clasei politice românesti din ultimii 20 de ani. “Sã nu uitãm de Insula Serpilor si de tot teritoriul din jurul ei, de toate rezervele noastre de titei! Le transmit si celor din Piata Universitãtii, tuturor cetãtenilor, cã îi rog sã iasã în stradã la o revolutie de catifea. Cine a vândut Insula Serpilor pe nimic? Noi, Partidul Poporului, sau PNL, PSD si PDL? Cine ne-a lãsat fãrã toate rezervele de titei? Noi, sau PNL, PSD si PDL? Cine a fost ministrul lui Boc, eu, Dan Diaconescu, sau Victor Ponta?”, a mai spus fondatorul PP.
Dan Diaconescu, asteptat si la Vaslui
Printre cei 1.000 de membri de partid ai PP, s-au aflat si 55 de reprezentanti din judetul Vaslui. “Am fost prezenti cu 25 de membri de partid si 30 de invitati. Avem, pânã acum, 70 de organizatii, în comune si orase, iar numãrul de membri este în crestere. Suntem ambitionati si vom depune toate eforturile pentru ca dl. Dan Diaconescu sã câstige alegerile, sã schimbãm clasa politicã româneascã, cei care au condus România în ultimii 20 de ani. Foarte multã lume îsi doreste ca partidele care au fost la putere sã treacã în umbrã, iar cei care le-au condus sã iasã si sã spunã populatiei ce au fãcut”, explicã Viorel Istrate, presedintele PP-DD Vaslui. Acesta a spus cã-l asteaptã pe Dan Diaconescu la Vaslui, oricând va dori sã vinã. “Dl. Diaconescu vrea sã meargã în orice sat, în orice cãtun, în orice oras. Domnia-sa asteaptã invitatia noastrã si va veni cu sigurantã sã se întâlneascã, la Vaslui, cu toti cei care cred si vor vota cu Partidul Poporului”, a mai spus Istrate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu