Lansare de proiect Comenius

comenius_zorleni.jpg
Ieri, la Zorleni, a avut loc lansarea unui nou proiect european din cadrul programului LIFELONG LEARNING PROGRAMME, Proiectul MILL: Multiple Intelligences in Language Learning.
Prof. Ciprian Mihaela, coordonatorul proiectului, a declarat: “Este un proiect Comenius bilateral, care își propune, în contextul globalizării și al unei societăți multiculturale și multilingvistice europene, dezvoltarea abilității de comunicare într-o limbă de circulație internațională (engleza), ca o condiție prealabilă ce asigură implicarea deplină a individului în societate”.
“Noutatea acestui proiect constă în faptul că promovează metode de învățare și predare a limbii engleze bazate pe teoria inteligențelor multiple. De asemenea, proiectul promovează valorile comune, diversitatea culturală, toleranța și respectul pentru alte culturi, atât în rândul elevilor și al cadrelor didactice cât și al comunității locale descoperind tradițiile, obiceiurile și religia țării partenere, cu scopul de a valoriza titlul de cetățean european”, ne-a spus prof.ing. Iftemie Tamara-Elena, directorul Colegiului Tehnic “Marcel Guguianu” Zorleni.
Partenerul Colegiului Tehnic “Marcel Guguianu” Zorleni este ȘAVȘAT COK PROGRAMLI LISESI, din ARTVIN - Turcia.
La acest eveniment, care s-a desfășurat la Centrul de Documentare și Informare “Ion Murgeanu” Zorleni, din incinta liceului, au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, autorități locale și alți invitați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu