Miruna a impresionat la “Românii au talent”

Barlad Online

 HEIDI DE BÂRLAD O fetitã de numai 13 ani din Bârlad, Diaconescu Miruna Mihaela, a uimit peste mãsurã juriul si publicul, fiind a treia concurentã de la emisiunea “Românii au talent” sezonul 3, episodul 3, difuzatã pe 1 martie. Aceasta a cântat yodlele, a ridicat sala în picioare si a mers mai departe pentru cã a fost acceptatã de juriu care i-a dat trei de DA. Diaconescu Miruna, 13 ani, a impresionat cu vocea ei, iar cei trei membri ai juriului au fost de acord sã o trimitã pe concurentã în etapa urmãtoare a concursului. Miruna iubeste muzica usoarã, este membrã a Grupului “Soul Music Art” Bârlad, condus de profesorul Dragos Gheorghiu.
Miruna Diaconescu, fata celebrei cântãrete de muzicã popularã din Bârlad, Gabriela Diaconescu, o “cowgirl” cu o voce rãsunãtoare si plinã de energie, de numai 13 ani, si-a atras numai laude din partea juratilor de la “Românii au talent”. Ea a cântat yodlele, un gen de muzicã country, aducând pe scenã si în sala de spectacol voiosie. “Stilul este special”, i-a spus Andra, iar Mihai Petre a adãugat “Cred cã e foarte greu sã faci ce ai fãcut tu acolo”. Miruna a vrut sã îl impresioneze în special pe Mihai Petre, care este recunoscut ca un jurat foarte dur cu concurentii, în special netalentati si ridicoli. Dar cu Miruna n-a fost cazul, ea fiind imediat recunoscutã ca un adevãrat talent românesc. Miruna a luat trei de DA, mergând în semifinale. Am dorit sã vã prezentãm câteva impresii de-ale ei, dar de douã zile este plecatã la Dorohoi, la Festivalul “Mãrtisorul dorohoian” unde a fost selectatã pentru Gala Laureatilor. Este membrã a Grupului “Soul Music Art” din Bârlad, condus de profesorul Dragos Gheorghiu, acelasi profesor care a pregãtit-o si pe Iulia Manolache, concurentã la “X-Factor” ce a ajuns pânã în Gala a V-a. “Miruna este o elevã extraordinar de talentatã, se pregãteste cu mine de doi ani si are zeci de premii la activ. Ea a vrut sã se lanseze într-un show de televiziune, inspiratã de eleva de 13 ani din SUA care a câstigat un concurs la fel ca acesta de la noi – American Idol. Sper din tot sufletul ca Miruna sã se califice în finalã, are mult potential si multã vointã”, ne-a spus telefonic profesorul Dragos Gheorghiu.
 
Cine este Miruna?
Miruna Diaconescu este elevã la Scoala de Muzicã si Arte Plastice “N.N.Tonitza” din Bârlad, în clasa a VII – pian. Este nãscutã pe 25 iulie 1999, la Ploiesti, mama sa fiind din Bârlad. Dupã decesul tatãlui, Miruna a venit împreunã cu familia acasã, în orasul natal al mamei sale, Gabriela Diaconescu, si ea cunoscutã românilor ca una dintre cele mai talentate cântãrete de muzicã popularã moldoveneascã. De altfel, Gabriela a însotit-o pe Miruna la concurs, având emotii extraordinare. “Ea a vrut sã cânte acel cântec, ca sã iasã în evidentã vocea si sã fie juriul impresionat de calitãtile ei vocale. Mi-a zis << Mama, trebuie sã cânt ceva interesant si care sã-i atragã>> si asa a început sã caute ce poate cânta. Sunt tare mândrã de ea si cred cã va avea o carierã frumoasã, mai ales cã motto-ul ei este << Muzica este o revelatie mai înaltã decât întelepciunea si filosofia>>. Miruna se caracterizeazã singurã. “Sunt pasionatã de muzicã de aceea, pe lângã faptul cã sunt solistã vocalã, studiez si instrumentul pian de la vârsta de sapte ani. Sunt o fire sensibilã, veselã, dar si plinã de seriozitate doar atunci când vine vorba de ceea ce trebuie sã fac pentru viitorul si binele meu. Visez ca într-o bunã zi sã ajung pe una dintre înalte scene ale lumii cântând alãturi de idolii mei”, a spus Miruna pe blogul grupului unde activeazã. De doi ani, de când activeazã în grupul condus de prof. Dragos Gheorghiu, Miruna a câstigat: Trofeul fetivalului „Pink Love” Galati , Premiul 1 la Festivalul interjudetean „Datina”, Premiul III la Festivalul „Olimpiada tinerilor”, Mentiune „Olimpiada copiilor”, Mentiune „Constelatia necunoscutã”, Mentiune „Vis de stea” Moinesti, Premiul 1 „Florile copilãriei”, Premiul II „Ghiocelul de argint” si s-a calificat în a doua semifinalã a concursului „Mamaia copiilor”. Bârlãdenii si nu numai pot sã acceseze pagina de Facebook a profesorului Dragos Gheorghiu si link-ul cu Miruna în concurs la ProTv, distribuind acest link, pentru ca Heidi de Bârlad sã adune cât mai multe distribuiri si like-uri, pentru calificarea în finala editiei a treia a concursului “Românii au talent”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu