Omenia topește nămeții

Barlad Online

afis final refacut.jpg
Poșta Română a demarat o campanie de donație de bunuri și alimente pentru veni în sprijinul sinistraților din zonele calamitate. Colectarea se va face în cadrul oficiilor poștale urbane, în special în cele aflate în centrele orașelor și în zonele de mari aglomerări urbane.
Recipientele de colectare vor fi amplasate într-un spațiu accesibil clienților, delimitat și protejat. Principalele
alimente și bunuri de care este nevoie sunt: făină, mălai, ulei, zahăr, conserve, apă plată, chibrituri, lumânări, baterii și lanterne.
Campania “Omenia topește nămeții” se adresează angajaților Poștei Române, dar și clienților săi, precum și tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor sinistraților.
“Bunurile și alimentele depuse de angajații Poștei Române și clienții noștri vor fi colectate, transportate și depozitate la Oficiul Județean de Poștă Vaslui. Nu trebuie uitat faptul că poștașii se bucură de un înalt nivel de încredere în rândul populației, astfel că distribuirea donațiilor prin poștă rămâne cea mai sigură. Vă mulțumim anticipat pentru implicarea, înțelegerea și generozitatea de care dați dovadă și de această dată și avem convingerea că veți sprijini, în limita posibilităților dumneavoastră, și această campanie”, a declarat Mărioara Idriceanu, directorul Oficiului Județean de Poștă Vaslui
De-a lungul timpului, Poșta Română a inițiat și a participat la o serie de acțiuni de caritate și colecte publice, fiind în tradiția poștașilor ajutorarea semenilor suferinzi, nevoiași sau aflați în ceas de cumpănă. Campania se va desfășura până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu