Nou-născut, mort din cauza viscolului

Barlad Online

Un bebeluș din satul Popeni a murit după ce a fost dus pe jos 1,5 kilometri până la ambulanță.
Un bebeluș în vârstă de o lună, din localitatea Popeni, a murit, ieri dimineață, după ce a fost dus pe o distanță de aproximativ un kilometru și jumătate, prin zăpadă și viscol, pentru a ajunge la ambulanță. Potrivit polițiștilor, familia a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut intervenția unei salvări întrucât copilului i se făcuse rău. Tatăl a învelit copilul în două pături și a pornit pe jos, prin zăpada de peste o jumătate de metru.
“În momentul în care a ajuns la ambulanță, echipajul medical nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bebelușului. Bărbatul a afirmat că fiul lui trăia în momentul în care a plecat de acasă. Deocamdată, până la efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei decesului, vorbim de o moarte suspectă”, a declarat responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Loredana David.
Bebelușul în vârstă de o lună se afla sub monitorizarea asistenților sociali ai primăriei din localitate, ținând cont de condițiile foarte precare în care era crescut.
“Familia în cauză locuiește într-o casă din lut, cu uși improvizate din celofan. În camera în care era ținut copilul, se folosea o improvizație pentru încălzire”, a adăugat Loredana David. Nou-născutul era singurul copil al familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu