Minoră exploatată sexual

Barlad Online

minora violata.jpg
Un bârlădean, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut, la sfârșitul săptămânii trecute, fiind suspectat de proxenetism. Tânărul este cercetat după ce a scos la “produs” o minoră de 14 ani, însumându-și, în mare parte, banii rezultați din prestațiile copilei.
Bogdan Mantu, de 21 de ani, din Bârlad, a coprupt, anul trecut, o copilă de 14 ani. Inițial el a avut cu fata o relație de prietenie, apoi a păcălit-o să întrețină relații sexuale cu el. După ce s-a săturat de ea, tânărul a început să o exploateze. În perioada septembrie - noiembrie 2011, el a căutat mai mulți bărbați pentru a întreține raporturi sexuale cu fata. Copila a fost dusă în mai multe apartamente din Bârlad și în mai multe case din comuna Zorleni, unde bărbați în toată firea plăteau 50 de lei pentru fiecare act sexual.
Evident, banii intrau în buzunarul proxenetului.
“Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a lui Bogdan Mantu, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, victima fiind o minoră de 14 ani. Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și s-a propus arestarea preventuvă a acestuia. Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul săvârșirii de proxenetism”, ne-a declarat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Pentru această faptă, individul riscă între cinci și 18 ani de închisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu