Din nou prin nămeți!

zapada_barlad_ianuarie.jpg
Nici acum autoritățile locale nu au putut face față căderilor maisve de zăpadă.
Cine s-a așteptat ca la cel de al doilea val de ninsori autoritățile bârlădene să fie mai bine pregătite, s-a înșelat amarnic. Și de această dată, eforturile edililor au fost sufocate sub tonele de zăpadă, care au troienit întreg orașul.
La Bârlad a început să ningă serios încă de duminică după-amiază, iar ieri dimineață, la prima oră, situația pe străzile din oraș era mai mult decât complicată. Ca și în alte dăți, singurele artere pe care se mai putea circula cât de cât au fost buloevardul Republici și cele pe care merg autobuzele locale. În rest, mai toate străzile erau îngropate sub nămeți.
“Avem o grămadă de zone unde nu putem intra cu mașinile. Oamenii ne cheamă, fac comandă, noi ar trebui să-i luăm din fața scării sau din fața porții, dar suntem nevoiți să le spunem să iasă până undeva pe o stradă apropiată, care mai e cât de cât desfundată. Oricât am încercat să intrăm prin cartierele mărginașe, mai ales pe străzi așa, ca să zic, mai puțin importante, nu am reușit. Am avut colegi care au încercat să ajungă la comandă, să ia clientul exact de unde făcuse acesta comandă și s-au trezit împotmoliți în zăpadă cu tot cu mașină. A trebuit să vină alți colegi sau altcineva, cu vreo mașină mai puternică, ca să-i scoată de acolo”, ne-a spus unul dintre taximetriștii bârlădeni, categorie care a resimțit din plin troienele ce au invadat străzile orașului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu