Ajutoare pentru sinistrați

Barlad Online

detasament_pompieri_barald_iarna.jpg
De ieri, la Detașamentul de Pompieri Bârlad funcționează un centru de colectare a donațiilor pentru sinistrații din județele îngropate de nămeți. “Gheața” a fost spartă de un tânăr de 24 de ani, care a aflat de pe internet cum poate să-i ajute pe oamenii afectați de ninsori și de viscol. Acesta a adus un pachet cu alimente de bază: pâine, conserve, orez, ulei și zahăr.
“Prima donație a fost făcută chiar la prima oră și ne-a surprins deoarece puțină lume știa de această posibilitate. Facem un apel către cei care doresc să-i ajute pe sinistrați să nu aducă alimente perisabile pentru că nu avem cum să le păstrăm până la momentul când vor fi distibuite beneficiarilor”, ne-a declarat locotenent-colonel Cristian Lăcătușu, de la Detașamentul de Pompieri Bârlad.
“Orice ajutor este binevenit. În principal, e nevoie de alimente de bază greu perisabile și de apă. Oamenii de acolo au mare nevoie și de lemne pentru a se putea încălzi”, a menționat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu