Cursuri suspendate și astăzi 16 februarie

Barlad Online

sala_clasa.jpg
Peste 5.000 de elevi și preșcolari rămân în vacanță și astăzi. În șapte comune școlile sunt închise în totalitate. Și în urban sunt șase unități de învățământ care și-au anunțat elevii să rămână acasă.
Dacă ieri peste 37.000 de elevi și preșcolari, majoritatea din mediul rural, nu au făcut cursuri din cauza drumurilor blocate de zăpadă, astăzi doar ceva mai mult de 5.000 nu se vor prezenta la ore.
Un număr de 36 unități de învățământ vasluiene, dintre care 33 de gimnazii, rămân închise și astăzi, cu aprobarea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, după ce conducerilor școlilor au anunțat că elevii și preșcolarii nu pot ajunge la cursuri.
“Avem 30 de unități școlare din mediul rural care au anunțat că nu vor susține ore nici astăzi. Acestea provin din comunele Băcani, Epureni, Gherghești, Ivănești, Muntenii de Jos, Pogana și Solești. La Pușcași, doar școlile din Poiana Alexei și Teișoru rămân închise”, a declarat Vasile Ursanu, inspectorul general adjunct al ISJ Vaslui.
Pe lângă școlile și grădinițele din mediul rural, cursurile vor fi suspendate și la trei licee, din care două din Huși și unul din Vaslui.
“La Vaslui, Grupul Școlar «Ștefan Procopiu» nu se va învăța nici mâine (astăzi - n.r.), iar de la Huși, Colegiul Agricol și Grupul Școlar «Sf.Ecaterina» vor avea cursurile suspendate. De asemenea, trei unități de învățământ din suburbia Parpanița, aparținând de orașul Negrești, nu vor ține orele nici joi”, a mai declarat Vasile Ursanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu