Urmărire ca-n filme la Vaslui între maşinile ARD şi USL

Barlad Online

Competiţia electorală inflamează spiritele dincolo de limitele raţiunii. Într-o comună din Vaslui, o banală lipire de afişe s-a lăsat cu o urmărire de maşini ce a avut ca punct terminus sediul poliţiei din Bârlad, informează www.ro-portal.ro. Poliţiştii au suspendat un permis, în timp ce militanţii USL implicaţi cred că au supravieţuit unei tentative de asasinat politic.

O maşină cu câţiva militanţi ai USL a sosit în comuna vasluiană Şuletea pentru a lipi afişe. Momentul a fost destul de prost ales ţinând seama că în comuna respectivă candidatul ARD din colegiul Murgeni pentru Camera Deputaţilor, Sergiu Vizitiu, dădea o petrecere.
În timp ce erau cu bidineaua în mână lipind afişe, useliştii s-au trezit înconjuraţi de un "escadron" al ARD, alcătuit din maşina primarului din comună, însoţită de "cavalerie grea"-două jeepuri, care le-au blocat maşina. Cu dibăcie însă, au reuşit să iasă din capcană, fiind urmăriţi îndeaproape de caii-putere ai ARD.
Militanţii USL au încercat să-şi piardă urma, dar fără succes, protagoniştii goanei nebune ajungând să apese pedala de acceleraţie până la 140 de kilometri pe oră. La un moment dat, unul dintre jeepuri a acroşat maşina USL încercând să o scoată de pe şosea. Totul s-a terminat la Poliţia din Bârlad. Oamenii legii i-au luat permisul de conducere năvalnicului şofer al jeepului şi continuă cercetările pentru a stabili exact cum a decurs "cavalcada". USL intenţionează să depună plângere penală pentru tentativă de omor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu