Locuri de muncă vacante în Danemarca - căpşuni şi zemură

Barlad Online


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca prin reţeau Eures pune la dispoziţia persoanelor interesate 40 de locuri de munca in Danemarca pentru
lucratori in agricultura- culegatori de capsuni si zmeura
Descrierea locului de munca:
Munca se desfasoara in aer liber, pe plantatii de capsuni sau in solarii. Culesul capsunilor incepe devreme, la 5-6 dimineata. Sezonul de recoltare a capsunilor incepe in jurul datei de 15 mai si se termina in jurul datei de 15 septembrie. Pentru zmeura, sezonul incepe in jur de 15 iunie si va dura pana in jurul datei de 15 octombrie..
Cerinte:
Varsta minimã 18 ani; Munca fizica grea; Sunt preferati lucratorii cu experienta anterioara la culesul capsunilor si zmeurei;
Cunostinte de engleza –nivel mediu
Durata contract:
Sezonul la recoltarea capsunilor/zmeurei dureaza circa 4 luni (aprox.15 mai-15 septembrie pt. capsuni, aprox. 15 iunie-15 octombrie la zmeura.6 zile/saptamana, in medie 35-40 ore/saptamana.
Salarizare:
Plata muncii este in functie de cantitatea recoltata (la kilogram): la capsuni, echivalentul in coroane daneze a aprox.0,5-0,9 euro brut/kg, iar la zmeura echivalentul in coroane daneze a aprox.1,3-2 euro brut/kg.
Cazare:
Cazarea se face in camping, la cort. Lucratorii trebuie sa isi aduca de acasa cort si sac de dormit, haine groase etc. Pentru lucratorii care vor munci o perioada mai mare de timp se ofera cazare in camere. Taxa de cazare la cort/zi/o persoana este de 20 DKK, iar pentru cazare in camere este de 50 DKK/zi/o persoana. Se asigura toalete, dusuri, aragaze, frigidere, masini de spalat. Internet gratuit.
Mod de aplicare
Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa in CV, pe adresa de email: jobdk@mail.dk. Modelul de CV se poate descarca de pe linkul: http://eures.anofm.ro/jobseekers_cor2.php. Nu sunt acceptate persoane care nu vorbesc si nu inteleg limba engleza.
Pentru detalii suplimentare, solicitanţii se pot adresa consilierului Eures din cadrul A.J.O.F.M. Vaslui – Laura Toporascu la email: laura.toporascu@vs.anofm.ro sau tel: 0372/76.44.8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu