Gheața de la Paloda a mai făcut o victimă

Barlad Online

paloda_mort_turturi.jpg
O femeie din Bârlad a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i-a căzut în cap un țurțure. Incidentul s-a petrecut duminică, la magazinul Paloda unde, zilele trecute, un bărbat și-a pierdut viața din aceeași cauză.
La magazinul central din Bârlad, accidentele se țin lanț. La câteva zile după ce a murit un om din pricina unui bloc de gheață desprins de pe acoperișul SC Paloda SA, o femeie de 55 de ani, care circula prin zonă, a fost pusă la pământ de zăpada care a alunecat de pe aceeași clădire. Accidentul s-a petrecut la distanță de câțiva metri de locul unde a fost zdrobit de gheață Vintilă Papuc (43 de ani), victima de săptămâna trecută.
Doctorul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui, ne-a declarat: “Din fericire, pacienta prezenta leziuni minore dar era foarte speriată. Am transportat-o la spitalul bârlădean pentru investigații suplimentare”.
Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 13. Victima a fost evaluată de medicii de la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul spitalului bârlădean și, după câteva ore, a fost lăsată să plece acasă.
Diagnosticul pus a fost traumatism cranio-cerebral minor și traumatism toracic minor. Femeia este în evidență cu o afecțiune cardică și, din cauza sperieturii, i-a crescut tensiunea foarte tare.
Imediat după acest nou incident, conducerea SC Paloda Sa a solicitat ajutorul pompierilor pentru a îndepărta gheața și zăpada de pe terasa și acoperișul clădirii.
“Am primit o solicitate de degajare a gheții de pe magazinul central duminică, în jurul orei 13.30. O autospecială cu scară s-a deplasat la fața locului și intervenția a durat aproximativ o oră. În total, am avut peste 50 de solicitări similare, majoritatea din Bârlad”, ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu