Sfârtecat cu o sabie, din răzbunare: Crimă la Vinderei

Barlad Online

În ziua alegerilor, un bârlădean de 47 de ani a fost ucis cu o sabie de un consătean, prin înjunghiere.
Ieri după-amiază, la Vinderei a avut loc un incident sângeros soldat cu pierderea unei vieți omenești. Totul s-a petrecut pe terasa unui magazin din localitate, Nicolae Mazilu, din Bârlad și Ticu Hotnog, din Vinderei, aveau un conflict vechi de două decenii. Sătenii spun că aceștia s-ar fi certat încă din tinerețe de la femei și criminalul i-a promis victimei că-l va ucide într-un final. Din nefericire, și-a dus planul la îndeplinire. Hotnog a fost plecat în Italia ceva vreme și acum și-a găsit adversarul de-o viață în fața magazinului. S-a dus țintă la el înarmat cu o sabie. I-a aplicat opt lovituri, cea din urmă fiind letală pentru că i-a secționat artera femurală. După ce l-a lăsat la pământ într-o baltă de sânge, a urcat la volanul mașinii sale și s-a făcut nevăzut.
Martorii au sunat la 112 la ora 14.34 și la fața locului s-au deplasat polițiști criminaliști și un echipaj de ambulanță. L-au găsit în viață pe bărbatul înjunghiat, dar nu au reșit să-l resusciteze și puțin mai târziu a fost declarat decesul.
Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, ne-a declarat: “Nu a avut nicio legătură conflictul cu alegerile locale. Pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul IPJ Vaslui, ancheta fiind coordonată de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”.
Trupul neînsuflețit al victimei a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Până la închiderea ediției noastre nu a fost prins criminalul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu