Cupa Est1 TV

Barlad Online

Cupa Est1 TV la pescuit sportiv a avut loc duminică, 17 iunie, la ferma piscicolă 2 Cârja. 15 echipaje alcătuite din câte doi pescari au intrat în competiție. După 12 ore, au fost premiați cei care au reușit să prindă cea mai mare cantitate de pește, precum și cei care au făcut cea mai mare captură. Din păcate, concurenții au avut parte de o zi proastă la pescuit: cea mai mare cantitate prinsă de un echipaj a depășit cu puțin șase kilograme, iar “monstrul” a avut aproximativ un kilogram.
Premiul special (un set de avertizori electronici cu stație wireless) a fost acordat pentru cea mai mare captură bârlădeanului Florin Grecu. Premiul I a fost câștigat de echipa formată din Petruț Marin și Adrian Stan, premiul II a ajuns la doi hușeni, Adrian Dănilă și Radu Loghin, locul III a fost câștigat de Sorin Lungu și Bogdan Apetroaie. Premiile au constat în echipamente de pescuit profesionale (momeli, nade, undițe, îmbrăcăminte etc).
Emanuel Cerbu, organizatorul competiției, ne-a declarat: “Din punctul meu de vedere, a fost un concurs reușit, mai ales că suntem la prima ediție. Trebuie să menționez că premiile au fost acordate datorită unor sponsori cărora țin să le mulțumesc”.
Ediția a fost marcată de un mic incident. Un echipaj a încercat să trișeze, folosind mai multe undițe decât prevedea regulamentul. Șmecherii au fost prinși și descalificați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu