Opt miliarde pentru CSS Bârlad

Barlad Online 6 februarie 2012

Recent, Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a primit de la bugetul de stat 800.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor la viitorul motel al instituției.
“Cu ajutorul acestor bani, vom putea înainta cu lucrările de finisare și, în același timp, am putut achiziționa dotările și mobilierul necesar: aparatură electronică, veselă, dotări bucătărie, frigidere etc. Am mai avea nevoie de aproximativ 300.000 de lei pentru a finaliza în întregime lucrările și vreau să vă spun că banii au fost deja prevăzuți în bugetul pe acest an. Urmează să ne fie virați și acești bani”, ne-a declarat Lucian Bolgar, directorul CSS Bârlad.
Motelul va avea o capacitate de 44 de locuri de cazare, iar una dintre utilitățile acestui obiectiv este legată de cazarea sportivilor care provin din mediul rural și care nu au posibilitatea să stea cu chirie în Bârlad. Apoi, se vor putea efectua aici stagii de pregătire centralizată. Mai mult, va exista posibilitatea de a găzdui echipe și loturi de sportivi care vor participa la diferite competiții găzduite în Bârlad. În același timp, motelul va reprezenta și o sursă extrabugetară de venituri, pentru că va fi inclus în circuitul turistic local, astfel încât oricine va putea închiria camerele sau restaurantul. Valoarea totală a investiției a fost evaluată la 32 de miliarde de lei vechi, sumă asigurată în totalitate de Ministerul Educației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu