Ultimul concert din stagiune

Barlad Online

Membrii Fundației Culturale “Remember Enescu” București vor susține un nou concert la Pavilionul “Marcel Guguianu” Bârlad.
Muzeul “Vasile Pârvan” Bârlad închide în acest week-end stagiunea muzicală cu un concert din ciclul “Preludiul gloriei”. Duminică, 10 iunie, de la ora 11, la Pavilionul muzeal “Marcel Guguianu” va avea loc un recital instrumental organizat în parteneriat cu Fundația Culturală “Remember Enescu” București.
“Este al treilea concert organizat în actualul an școlar cu partenerii noștri și va marca închiderea stagiunii. Vor concerta elevi și studenți care au mai evoluat în fața publicului bârlădean”, ne-a declarat Mircea Mamalaucă, directorul muzeului bârlădean.
Printre invitați se află studenți de la Academia de Muzică “George Enescu” Iași și de la Universitatea Națională de Muzică București, precum și elevi de la Colegiul “G. Enescu” București”, Colegiul “Octav Băncilă” Iași și Școala de Muzică și Arte Plastice “N. N. Tonitza” Bârlad. În program sunt incluse lucrări din Bach, Scarlatti, Vivaldi, Haydn, Mozart, Beethoven, Chopin, Saint-Saens, de Sarasate, Ceaikovski, Debussy, Enescu. Intrarea la concert este liberă.

Un comentariu:

  1. post care am citit și pentru a vizualiza pe blog-ul dvs. este foarte informativ și frumos, ai făcut o treabă mare și i oferindu-vă zece zece numere pentru aceasta, păstrați-l în continuare și sper că veți face mai mult pentru a face munca grea informativ și interesant posta pentru acest blog.
    http://www.result.pk/mardan-board-result.html

    RăspundețiȘtergere