Fabrica de stiri tâmpite

Barlad Online

Pentru presedintele CJ, Vasile Mihalachi, iarna grea si viscolul înseamnã fericire. Douã ingrediente au stat la baza acestei retete a fericirii. Prima e faptul cã firma care a luat sub antreprizã deszãpezirile de la LDP apartine feciorului sãu. A doua e faptul cã s-au gãsit destui fraieri, agenti economici, care sã-si deszãpezeascã singuri drumurile de acces. Mihalachi, istet din fire, va trece pe numele firmei drumurile deszãpezite din proprie initiativã de “privati” si va finanta LDP, banii ajungând, într-un sfârsit, la firma feciorului!
Nu doar bãiatul presedintelui CJ se bucurã de prosperitate. Alte odrasle de “nomenclaturisti” din Vaslui au si ei pusculita lor. Principalul beneficiar este odrasla lui Dumitru Buzatu. Pe lângã jucãria de la Centrul de Afaceri, acesta a mai primit de la tãticu’ si alti bãnuti de buzunar. Este vorba de o societate fantomaticã, jumãtate ONG, jumãtate institutie, care suge de la primãriile din judet bani cu nemiluita. Nu putem da amãnunte deocamdatã, dar vã promitem cã le veti afla în curând!
Nu suntem noi nici foarte cultivati, nici cunoscãtori în dogmatica ortodoxã, dar stim sigur cã Preasfintitul Corneliu va fi primul episcop din istoria Episcopiei Husilor care va fi “demis”. Locul acestuia va fi luat de staretul mãnãstirii Neamt.
Castigatorul saptamanii
Afaceristul politician Liviu Iacob nu poate concepe sã treacã o sãptãmânã fãrã un profit substantial. Sãptãmâna aceasta profitul a venit de la Consiliul Local. A votat bugetul Husului, dar a pus conditia sã primeascã Liceul “Cuza Vodã” 300 de milioane pentru supraveghere video. Amãnunte: director la liceu e sotia sa, iar acelasi sistem de supraveghere video a costat un alt liceu din Husi doar 100 de milioane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu