Unde candidează liderii PDL: Udrea se mută la Neamţ. Baconschi, la Iaşi. Flutur rămâne la Suceava

Barlad Online

Cei mai mulţi dintre liderii cunoscuţi ai partidului îşi vor încerca şansele în aceleaşi colegii: Gheorghe Flutur la Suceava, Roberta Anastase la Prahova, Mircea Toader la Galaţi.
Principalii lideri ai PDL şi-au ales, joi, colegiile în care vor încerca să ocupe din nou un loc în Parlament.
Elena Udrea, actual deputat de Bucureşti, a renunţat la actualul colegiu şi se mută la Neamţ.
Cei mai mulţi dintre liderii cunoscuţi ai partidului îşi vor încerca şansele în aceleaşi colegii: Gheorghe Flutur la Suceava, Roberta Anastase la Prahova, Mircea Toader la Galaţi.
Theodor Paleologu, Anca Boagiu şi Sulfina Barbu, dar şi Alex Ştefănescu şi Alexandru Ciocâlteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD în colegii din Bucureşti.
Tot în Bucureşti vor mai candida, din partea Alianţei, Vasile Gherasim, Cristian Rădulescu, Mircea Raicu, Cristina Trăilă, Radu F. Alexandru, Cristian Petrescu şi Ştefan Vlaston.
Teodor Baconschi va intra în cursa pentru parlamentare la Iaşi.
"Am rădădcini moldovene şi carieră care are o dimensiune academică. Mă simt foarte în regulă în acest colegiu, unde sper ca studenţimea ieşeană să privească fără ezitări spre viitor, mai ales că oraşul Iaşi merită cu mult mai mult decât a obţinut sub administraţia locală a PSD", a precizat Baconschi, citat de Mediafax.
În ziua în care şi-au ales candidaţii pentru parlamentare, democrat-liberalii s-au încurajat reciproc şi cu cel mai recent sondaj de opinie care îi arată în creştere în preferinţele electoratului pentru a doua lună consecutiv, potrivit liderului PDL, Vasile Blaga.
Acesta a arătat în faţa colegilor de partid, că  PDL s-ar afla în creştere, în timp ce USL se află pe un trend negativ.
"Colegilor le-a fost prezentat, de către dl Muşetescu (n.r. Andrei Muşetescu, director executiv al CSOP), în şedinţa Consiliului Director Naţional, un sondaj, o analiză, care arată clar o creştere a noastră în sondaje, pentru a doua lună consecutiv, iar pe de altă parte, (n.r. potrivit analizei) USL este departe de 50% şi este pe un trend negativ", a spus Blaga, citat de Agerpres.
Colegiul Director Naţional al Partidului Democrat Liberal s-a reunit, joi, la Palatul Parlamentului, pentru a definitiva listele de candidaţi ai Alianţei România Dreaptă pentru parlamentarele din 9 decembrie şi pentru a valida programul de guvernare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu