Sex în public: Cele mai surprinzătoare locuri unde oamenii au fost prinşi făcând sex

Barlad Online

Când pasiunea este mare, cuplurile tind să uite unde se află, cine este în jurul lor şi alte detalii "nesemnificative". Mai jos este o listă cu cele mai surprinzătoare locuri unde oamenii au fost surprinşi făcând sex, de la cabine telefonice şi staţii de tramvai, până la bănci şi maşini de poliţie.
 
  Un cuplu a făcut sex într-un turn din Sydney

În turnul cu ceas

Ora era 15.31, și un cuplu era foarte, foarte ocupat...Cuplul gol pușcă a ales balconul turnului cu ceas, vechi de 105 de ani, a clădirii Brothers Grace în Sydney, Australia, pentru partida lor de sex la înălţime. Cocoţaţi în turnul situat vizavi de centrul comercial Broadway, cei doi s-au iubit în văzul trecătorilor care aveau o privelişte minunată de jos, potrivit Mirror.co.uk.

Pe gazonul reginei Elisabeta
Sex în public

În aprilie 2009 un tânăr a fost arestat după ce a fost prins făcând sex cu prietena sa pe peluza reginei Elisabeta, de la Castelul Windsor.

Turiștii amuzati, care se aşteptau să se bucure de o după-amiază tipic englezească, au asistat în schimb la show-ul oferit de pereche pe o bancă în afara castelului - în timp ce regina se afla în reședință.




La viteza mare, pe o autostradă

Un bărbat norvegian pe nume Randy a fost prins făcând sex cu prietena lui în timp ce conducea cu viteză mare pe autostradă.

Poliția rutieră a cronometrat maşina de curse a norvegianului mergând cu 133 de kilometri pe oră într-o zonă cu limita de 100 și şi-au dat seama că au de-a face cu ceva mai mult decât o depăşire a vitezei regulamntare.

"Era în permanenţă o schimbare a direcției dintr-o parte în alta, deoarece femeia statea în poala bărbatului în timp ce el era la volan şi "consumau actul", să zicem aşa", a declarat Tor Stein Hagen, inspector șef al poliţiei în Soendre Buskerund.

Într-o stație de tramvai


Un cuplu de tineri goi au fost prinşi făcând sex într-o stație de tramvai în romanticul oraş britanic Croydon. Acestora li s-a ordonat să înceteze "activitatea" atunci când angajaţii au văzut imaginile pe camerele de supraveghere.
În ciuda rugăminţilor şi somaţiilor ca ca ei să se îmbrace și să înceteze, femeia de 29 și prietenul ei în vârstă de 17 au continuat să facă sex fără inhibiţii.
Ofițerii de poliție de transport au trebuit să-i aresteze pe cei doi și să-i ţină peste noapte la secţie, în celule separate bineînţeles, pentru a-i potoli.

Într-o cabină telefonică

Sex în public

Un tânăr a dat o nouă însemnătate termenului de "linie fierbinte" - într-o cabină telefonică cu vedere la instanța de judecată din Brighton în 2008, unde a fost surprins fâcând sex cu iubita sa, în văzul tuturor trecătorilor.

Un trecător a precizat că: "Nu le păsa absolut deloc cine îi vedea".

În instanță
Sex în public

Judecătorul Donald Thompson a fost închis după ce a fost găsit vinovat de folosirea unei pompe pentru penis în timp ce prezida cazuri.

Potrivit martorilor la procesul său din 2006 din Oklahoma, el folosea pompa sexuală atunci când cazurile erau fie incredibil de plictisitoare fie foarte sexy. El a fost închis pentru patru ani și dat afară din barou.




În biserică

Un cuplu din Cesena, Italia, a avut ideea nu foarte inspirată de a face sex în confesionalul bisericii în timpul slujbei de dimineață.

Poliția a fost chemată după ce membrii congregației auzit "mormăieli și gemete".  Cei doi vinovaţi erau în stare de ebrietate şi au primit amendă pentru acte obscene și tulburarea unei funcții religioase.

Pe o mașină de poliție

Pentru unii oameni care fac sex în public locurile "obişnuite" pur şi simplu nu îi mai incită. Aşa că un cuplu a decis să fie extrem de inventiv şi să facă sex pe o mașină de poliție. Dar nu orice fel de maşină poliţie, ci una în care se aflau şi doi ofiţeri.
Cei doi olandezi care le-au deranjat cina poliţiştilor nu s-au ales cu amendă, pentru că legea nu interzice în mod special sexul pe capota unei maşini de poliţie, dar au fost rugaţi în mod politicos să se ducă în altă parte.


Într-o bancă


Francezii sunt bine cunoscuţi pentru pasiunea lor sexuală și un cuplu de tineri nu s-au putut abține atunci când au văzut că sunt singuri în bancă.

Cei doi au fost filmaţi însă de un grup de adolescenți de peste drum, înarmați cu un telefon mobil.

Reacția femeii atunci când îşi dă seama că a fost suprinsă este de nepreţuit: ea leșină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu