Facebook ar putea fi a treia ţară din lume

Barlad Online

Facebook a anunţat ieri că a depăşit un miliard de utilizatori activi în întreaga lume. Dacă Facebook ar fi o ţară, ar fi a treia din lume, după China (1,34 miliarde de locuitori) şi India (1,17 miliarde), relatează AFP.

Facebook
1
Peste jumătate dintre "locuitorii" ei, aproximativ 600 de milioane, se conectează de la telefonul mobil şi 522 de milioane accesează site-ul zilnic.

Cel mai mare număr de utilizatori ai reţelei sociale se află în SUA (166 milioane), urmate de Brazilia (58 milioane), India (55 milioane), Indonezia (47 milioane) şi Mexic (38 milioane).

Facebook este primul site de socializare online în majoritatea ţărilor, excepţie făcând Rusia, care numără 10 milioane de utilizatori, dar este depăşit de Odnoklassniki şi VKontakte, şi China, unde este interzis.
Reţeaua socială are 140,3 miliarde de "prietenii", "I like" fiind tastat de peste 1.130 miliarde de ori. Pe site au fost postate în total 219 miliarde de fotografii, 62,6 milioane de piese muzicale, ascultate de 22 miliarde de ori.Facebook a creat cei mai tineri miliardari din lume: patronul Mark Zuckerberg şi unul din co-fondatorii săi, Dustin Moskovitz, au fiecare 28 de ani. Reţeaua socială avea, la sfârşitul lunii iunie, 3.976 salariaţi şi a anunţat că vrea să mai angajeze câteva mi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu