Husenii au piscinã…privatã!

Barlad Online

Pânã sã se modernizeze strandul “Recea”, baza de agrement atât de îndrãgitã de huseni, în vremurile în care aceasta functiona si aduna mii de huseni week-end de week-end, husenii se pot relaxa la prima piscinã…privatã, din “orasul dintre vii”.
De curând, piscina numitã “R.O.A” a fost deschisã doritorilor si, cum, în aceste zile, canicula a fãcut ca termometrele sã indice chiar si peste 35 de grade Celsius, aceasta nu a dus lipsã de clienti. Cu atat mai mult cu cât înteprinzãtorul privat a fãcut si-un teren de volei, terasã si, pe marginea piscinei, a pus sezlonguri cochete si umbrelute pentru toatã lumea. Biletul este de 15 lei pentru adulti si 10 lei, pentru copii, însã, cei care au petrecut o zi aici spun cã… se meritã banii. “E frumos, curat, muzicã bunã, sunt sezlonguri. E foarte relaxant, se poate face si grãtar, este si un bar mic. Decât sã ne ducem la Pãdureni, mai dãm si bani pe benzinã, e mai bine cã avem la noi în oras. Era bine sã avem strandul <<Recea>>, dar dacã nu se poate, e foarte bine cã cineva s-a gândit sã construiascã aceastã piscinã”, au spus husenii care au petrecut la piscinã.
Strandul “Recea”, nemultumirea husenilor!
Din pãcate, oricâte planuri s-au fãcut anterior, pentru reabilitarea bazei de agrement consacratã a orasului, ele, rând pe rând, au esuat. Anterior, a avut loc o licitatie, în urma cãreia un agent economic a obtinut închirierea, în anumite conditii, a bazei, pe care se angaja s-o amenajeze la standarde moderne. Primarul Ioan Ciupilan a anuntat însã, ulterior, cã cel care vroia sã reabiliteze “Recea” a dat bir cu fugitii, când si-a socotit mai bine cheltuielile cu investitia. A rãmas însã, în discutie, posibilitatea ca strandul municipal sã fie modernizat, cu atât mai mult cu cât, în vecinãtatea sa, s-a construit si un parc de joacã pentru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu