Comunicat de presă PNL Bârlad

Barlad Online

Conducerea Organizației PNL Bârlad aduce precizări referitoare la o presupusă ieșire neadecvată a președintelui TNL Vaslui, domnul Ciprian Feraru, relatată în presa ultimilor zile. Conform materialului publicat, totul a pornit de la faptul că reprezentanții PNL din mai multe secții de votare de la referendumul de duminică, 29 iulie, s-ar fi plâns că nimeni de la partidul pe care îl reprezentau nu i-a băgat în seamă. Concret, nu ar fi primit alimente și apă îndeajuns. Lucru totalmente neadevărat, întrucât, în ziua respectivă, echipe ale PNL Bârlad s-au deplasat la toate secțiile de votare și au împărțit în două rânduri pachete cu alimente și apă membrilor săi. Lucrul acesta fost făcut de o echipă special desemnată prin decizia conducerii PNL Bârlad, din data de 29.07.2012 și din care au făcut parte următorii: Mioara Popa, Luca Liviu, Stoian Catalin și Bularda Carmen. În articolul respectiv se mai spune că domnul Feraru s-ar fi comportat neadecvat cu unii dintre membrii secțiilor de votare, lucru totalmente nereal. Facem precizarea că domnul Feraru, conform deciziei biroului PNL Bârlad din data de 15.07.2012, a fost desemnat director organizatoric de campanie la nivelul Bârladului în legătură cu referendumul.
PNL Bârlad s-a ocupat îndeaproape de membrii săi din cadrul secțiilor de votare, chiar dacă nu este legiferat nicăieri că ar trebui să facă așa ceva. Totusi, s-a făcut acest lucru dintr-un spirit de camaraderie și bun simț, oferindu-se pachete cu alimente, cafea și apă în două rânduri pe parcursul zilei de duminică, 29 iulie. Afirmația cum că reacția domnului
Feraru a fost una caracterizată de “mârlănie” este totalmente nereală, mai ales că la momentul respectiv de față se aflau mai mulți colegi liberali (Dumitru Boroș, Mioara Popa, Bularda Carmen, Luca Liviu). De asemenea, afirmația că domnul Feraru ar fi avut un schimb neprotocolar de replici cu reprentanții PDL este la fel de neadevarată.
Cu stimă, av. Dumitru Boroș, președintele PNL Bârlad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu