Festivalul Verii dăunează șoferilor

Barlad Online

Doi conducători auto au rămas fără permise pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice la Festivalul Verii.
Ediția 2012 a Festivalului Verii din Bârlad a reprezentat o adevărată ispită pentru consumatorii de bere din oraș. Din păcate, unii au uitat că alcoolul nu face casă bună cu șoferia și au plecat de la locul distracției la volan. Doi șoferi, ambii din Bârlad, au fost prinși cu o alcoolemie peste limita legală, drept pentru care le-a fost suspendat permisul de conducere și li s-a întocmit dosar penal.
Primul dintre ei a fost depistat în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de miezul nopții. Șoferul, de 45 de ani, circula pe Bulevardul Republicii când a fost oprit în trafic. Prezenta halenă alcoolică și polițiștii l-au pus să sufle în etilotest. Aparatul a arătat că avea 0,60 la mie în aer expirat.
Celălalt șofer beat a fost prins în seara următoare, tot pe Bulevardul Republicii. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a băut mai multe beri înainte să urce la volan. Aparatul a indicat că avea alcoolemia de 0,47 la mie. Cei doi au fost conduși la spital, unde li s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili cantitatea de alcool din sânge.
Ionel Dumitrașcu, agent principal în cadrul Poliției Rutiere Bârlad, ne-a declarat: “Pe numele celor doi șoferi au fost întocmite dosare penale. S-a procedat la suspendarea permisului de conducător auto și li s-a emis o amendă de 630 de lei și punctele aferente”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu