Arsă de vie!

Barlad Online

O fetiță în vârstă de numai trei ani, din Murgeni, a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Bârlad, după ce flăcările i-au provocat arsuri pe toarce, abdomen și brațul stâng.
O fetiță în vârstă de numai trei ani, din satul Sărățeni (situat în apropiere de Murgeni), trece prin chinuri groaznice după ce a fost arsă pe 25% din suprafața corpului.
Totul s-a întâmplat luni seara, în jurul orei 20, în timp ce micuța se afla acasă la bunicii săi. Nimeni nu știe cu exactitate ce anume s-a întâmplat, însă la un moment dat, fără ca bunicii să-și dea seama ce se întâmplă, fetița a găsit o sticlă cu alcool și a început să se joace aceasta. Din nefericire, fetița s-a stropit cu substanța inflamabilă pe haine și ghinionul a făcut să treacă prin apropierea unei surse de foc (se pare că oameni tocmai dăduseră foc la niște gunoaie în curte). Într-o fracțiune de secundă, hainele bietei copile au luat foc, fiind puternic îmbibate cu  alcool.
“Copila a fost adusă la noi și după ce a fost echilibrată s-a luat decizia de a fitransferată de urgență, conform protocolului în astfel de cazuri, la Spitalul «Sfânta Maria» din Iași, acolo unde poate primi îngrijirile necesare. Fetița prezenta arsuri de gradulele II și III pe 25% din suprafața corpului, mai exact pe torace, abdomen și mâna stângă. Este un caz destul de grav, dar sunt șanse de însănătoșire”, ne-a declarat medicul Gabriela Daniș, purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal de urgență “Elena Beldiman” Bârlad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu