Solomon împotriva bârlãdenilor

Barlad Online


 
Pentru Solomon, partidul e mai important decât alegãtorii!
RUSINOS Ieri, Comisia de Muncã si Sãnãtate din cadrul Camerei Deputatilor, acolo unde deputatul Solomon este vicepresedinte, a respins amendamentul propus de medicul Tudor Ciuhodaru, privind alocarea a douã milioane de lei pentru finalizarea Centrului pentru îngrijirea bãtrânilor (cunoscut ca si Azilul de bãtrâni) din Bârlad. Asta dovedeste încã o datã faptul cã deputatul Adrian Solomon este un mincinos si nu-i pasã de soarta celor care l-au votat.
Ieri în Comisia de Muncã si Sãnãtate a Camerei Deputatilor s-au discutat amendamentele propuse pentru bugetul pe 2013. Un amendament foarte important pentru Bârlad, propus de dr. Tudor Ciuhodaru, deputat PPDD de Bârlad, privind Centrul Rezidential pentru persoanele de vârsta a treia (Azilul de bãtrâni), a fost repins de comisia respectivã. Trebuie mentionat cã la aceastã comisie vicepresedinte este deputatul Adrian Solomon, deputat de Bârlad, cel care anul trecut a introdus si el un amendament pentru acelasi centru bârlãdean, dar n-a fost aprobat. Culmea, acum când este la putere USL, deputatul Solomon nu a votat pentru sustinerea acestui amendament! „Domnul Solomon si USL au respins amendamentul privind Centrul Rezidential pentru persoane vârstnice, pe care l-a propus în urmã cu un an. Centrul e început din 2004 asa cum se vede si pe panoul ruginit din fatã, iar populatia asteaptã finalizarea lui. Acum când sunt la putere problemele bârlãdenilor nu mai sunt de actualitate … ca si gazele de sist”, aspus deputatul Tudor Ciuhodaru.
Peste 100 de amendamente depuse de Ciuhodaru
Data limitã de depunere a amendamentelor la bugetul de pe 2013 a fost sâmbãtã, 26 ianuarie, orele 17.00. Deputatul PP-DD de Bârlad, dr. Tudor Ciuhodaru a lucrat la Bucuresti, împreunã cu grupul sãu parlamentar si cei din cabinetul sãu, pentru a depune peste 100 de amendamente vizând problemele Bârladului si ale românilor în general. Amendamentele sale se referã la domenii importante ca: sãnãtatea, educatia, ordinea publicã, justitia si armata. Referitor la Bârlad, deputatul Ciuhodaru a depus peste 30 de amendamente, pentru obiective ca: Centrul Rezidential pentru persoanele de vârsta a treia, reabilitãri de drumuri, soseaua de centurã, modernizarea cartierelor noi-infrastructurã, apã si canalizare, achizitionarea si montarea unui CT la spitalul din Bârlad etc. „Am propus si toate amendamentele din anii când USL era în opozitie si sper ca parlamentarii actuali USL – mai mult sau mai putin de Vaslui, sã arate prin vot cum iubesc acest judet”, a spus deputatul dr. Tudor Ciuhodaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu