2013 – Predictii pentru un an cu cifra ghinionului în el!

Barlad Online


Cu noi aveti parte de un horoscop autentic, ce va îndruma în principalele categorii ale fiecãrei zodii. Astfel veti putea afla cum va arãta situatia dumneavoastrã financiarã în 2013, cum vor evolua relatiile cu prietenii dar si cele de dragoste, si nu în ultimul rând veti primi câteva sfaturi legate de starea dumneavoastrã de sãnãtate pe durata anului 2013. Predictiile pentru fiecare zodie vor începe cu o descriere generalizatã si cum se va manifesta zodia dumneavoastrã în noul an. Vã invitãm sã parcurgeti împreunã cu cei dragi horoscop 2013.
Anul Sarpelui Negru de apã în Zodiacul Chinezesc
În momentul acesta leneveste tãcut, complet nemiscat, pe sub niste pietre sau printre ierburi înalte. însã în momentul urmator isi poate lua complet prin surprindere prada, ucigand-o cu veninul sau. Nu-l subestimati niciodatã pe sarpe. Si nu subestimaTi nici acest an. Anul sarpelui 2013 începe în ziua de 10 ianuarie 2013 si tine pânã în ziua de 31 ianuarie 2014 Conform Zodiacului Chinezesc, Anul Sarpelui este, în general, un an al schimbãrilor senzaTionale si al evenimentelor istorice. 2013 nu va face exceptie de la aceastã regulã. Pe plan polîtic, Horoscopul Chinezesc 2013 anuntã un an deosebit de bogat în evenimente semnificative, printre care câteva modificari de anvergurã. Instabilitatea polîticã care caracterizeazã anii sarpelui a fost remarcabilã în special în 1989, când în Europa de Est s-au prãbusit atât de multe regimuri comuniste. Iar în 2013 se vor petrece, din nou, transferuri de putere. Una dintre caracteristicile principale ale anilor sarpelui este accentul pus pe educatie si dezvoltare. Multi oameni vor hotãrî sã-si valorifice sau sã deprindã noi cunostinte, despre care cred cã ar putea fi importante pentru ei. Pe de altã parte, o multime de oameni îsi vor propune sã aibã mai multã grija de ei. Prudenta si întelepciunea sunt doua cuvinte cheie în Anul sarpelui 2013.
Pregãtiti-vã de un an greu în special din punct de vedere financiar
Astrele nu au vesti prea bune pentru noi în anul 2013. Anul este marcat în special de obstacole economice. Planeta Saturn continuã sã strãbatã zodia Scorpionului ceea ce înseamnã cã va fi afectatã zona finantelor si sexualitatea. Anul viitor planetele Uranus si Pluton vor continua rãzboiul. Iar noi ne alegem cu probleme la serviciu. Economia mondialã, bursele de valori si polîtica vor avea parte de tensiuni si lovituri sub centurã.
În concluzie, 2013 nu dã semne de prosperitate si de iesire din criza financiarã. Vom fi nevoiti sã facem compromisuri si sã învãtãm sã trãim si cu mult mai putin. Planeta norocului, Jupiter isi va continua actele de binefacere în zodia Gemenilor pânã în iunie ceea ce înseamnã cã vom avea de câstigat în sfera comuncãre si învãtãmânt. Din iulie, Jupiter îi va subventiona pe nativii din Rac. Adicã ne va reaprinde spiritul de familisti dar este posibil sã avem surprize plãcute în sfera imobiliarã.
Principalele tendinte astrologice ale fiecãrei zodii în 2013
Zodia Capricorn
2013 este un an mai bun decât precedentul. Saturn nu-ti mai pune bete în roate, iar Jupiter îti prezintã viitorul în culori atractive: situatia profesionalã se bucurã de sanse speciale în prima jumãtate a anului, cea sentimentalã te provoacã la aventurã în a doua jumãtate. Pluto rãmâne în Capricorn încã multi ani de aici înainte, întãrindu-ti puterea psihica si tenacitatea, intensificându-ti dorintele si ambitiile, ascutindu-ti intuitia si focalizându-ti fortele catre tinta fixatã. Pluto, cu nevoia lui de control, putere si bani, cu meandrele lui psihologice, cu pasiunile si demonii lui din abis, cu obsesiile, frustrãrile si, uneori, cu dramele lui inevitabile. Neptun ramâne si el ani multi în casa intelectului si a comuncãrii Capricornului. Neptun îti impartaseste cautarile lui spirituale, nevoia de a comuncã prin arta, poezie, imagine (sau alt mijloc care stârneste emotie), puterea lui de a încânta sau a ademeni prin cuvinte. Aflat în Berbec (unde va mai ramâne câtiva ani), Uranus te tulburã cel mai tare. Este cel care rãscoleste echilibrul casei, al parintilor, al proprietãtilor. Uranus, cu gustul lui pentru schimbare, înnoire, modernizare, surprizã, bulversãre, agitatie, cu revolta lui împotriva ordinii stabilite. Uranus electrizeazã si pretinde actiune. Ar fi bine sã actionezi în concordantã cu gusturile lui. Dacã nu faci nimic, Uranus este gata sã se ocupe el singur de modificãri – si s-ar putea sã o facã într-un fel care nu te avantajeazã.
Zodia Vãrsãtor
2013 este un an deosebit, cu o profundã semnificatie profesionalã. Saturn este în casa carierei Vãrsãtorului si tot acolo se aflã si Capul Dragonului (Nodul Nord al Lunii), îndicând o misiune de îndeplinit, o structurã de clãdit. Conceptiile tale despre carierã, statut, reputatie, autoritate si pozitie socialã sunt repuse în discutie, edificiile pe care le-ai construit sunt supuse testãrii, le este verificatã calitatea, necesitatea, autenticitatea, valoarea. Saturn te obligã sã respecti niste norme, sã te încadrezi între niste limite. îti taie din libertatea de actiune si de decizie. Nu mai faci ce vrei, ci faci ce trebuie. Iar lucrurile merg greu, lovîndu-se de obstacole, înterdictii, neputinte. Si totusi… Saturn are daruri de pret pentru cei seriosi si perseverenti. Cu el, poti face planuri si strategii pe termen lung, poti pune pietre de temelie, poti cladi încet dar temeînic, o cariera durabila, un prestigiu solid, un renume de persoana competenta, riguroasã, de încredere. Saturn te poate introduce în medii oficiale sau în structuri sociale cu ierarhii bine precizate. Uranus îti rãmâne aliat, dând fortã si originalitate gândirii, ideilor, discursului, sugerându-ti solutii ingenioase. Neptun în casa banilor Vãrsãtorului poate aduce câstiguri din talent artistic, poezie, creatie, arte vizuale, preocupãri ezoterice, afaceri cu fluide (lichide, gaze) si materiale sintetice. Atentie, însã, fiindcã tot Neptun poate crea haos financiar si te poate atrage cãtre miraje pãguboase si combinatii dubioase!
Zodia Pesti
Cel mai spectaculos domeniu al anului 2013 este cel al pasiunilor. în primul rând al iubirii. Ai sentimente si emotii avântate, care te îmboldesc sã îndrãznesti mult mai mult decât ai îndrãzni în mod obisnuit. Iubirea nãscutã sub acest tranzit al lui Jupiter poate fi formidabilã, nemãsurata si nesãbuitã. Vei risca si te vei zbuciuma, dar e bine sã stii dinainte cã este posibil sã nu dureze. Sub atacurile lui Uranus si Pluto, Jupiter nu poate asigura armonia si constanta. 2013, mai ales în a doua jumãtate, poate pune însã în evidentã orice alt fel de pasiune, de la cea care reflectã un talent sau o vocatie, pânã la cea de tip hobby. Acum poti, de exemplu, sã urmezi cursuri de teatru sau picturã, sãa te apuci de olarit, astrologie, feng-shui, scufundãri sau orientare turisticã.
Exprimarea creativa este o cerintã a anului 2013, asa cum este si exprimarea fizicã. Iar exprimarea fizicã nu se referã doar la sex, ci si la sport, arte martiale, dans, plimbãri, drumetii. Viata de familie se bucurã de mai multã atentie în 2013: prima parte a anului favorizeazã locuinta si relatiile cu rudele, mai ales cu pãrintii, iar partea a doua este dedicatã în special copiilor si conditiei de parinte. 2013 este un an în care familia se poate mãri, fie prin nasterea unui copil, fie prin cãsãtoria unei rude.
Zodia Berbec
Cariera si banii sunt domeniile cele mai solicitante pentru Berbec în 2013. Aici nimic nu este simplu, nimic nu este usor si nimic nu trebuie fãcut în grabã. Dar, cu seriozitate si perseverentã, energiile planetare din aceste sectoare pot fi transformate în aur si succes. Nevoia uranianã de a experimenta nu trebuie reprimatã. Este bine sã încerci mereu ceva nou, sã aduci elemente inedite în ambianta, în stilul de viatã si chiar în înfãtisare. Împrospãteazã, ajusteazã, modernizeazã! Nu face însã viraje bruste si riscante. Pãstreazã obiceiurile bune si scapã de cele nocive. Neptun în casa a douasprezecea a Berbecului hrãneste o “zonã crepuscularã” ce trebuie tinutã sub control: zona granitei dintre moral si imoral, legal si ilegal, dependenta si liber-arbitru. Fereste-te de lucrurile ademenitoare care se insinueazã pe nesimtite si cautã sã te înfãsoare într-o plasã din care cu greu mai poti scãpa. Prima parte a anului 2013 este bunã pentru a studia, pentru a urma un curs practic, pentru a cunoaste oameni si a face schimb de idei. A doua parte a anului 2013 este favorabilã cãminului si familiei. Poti sã renovezi, sã construiesti, sã te muti într-o casa mai spatioasã, sã cumperi o locuintã, un teren sau un obiect valoros, de folosintã îndelungatã. Familia se poate lãrgi prin aparitia unui nou membru, iar parintii si rudele te sustin. Înlãturã stresul petrecându-ti timpul liber într-un mod activ, frumos, luminos!
Zodia Taur
Un an care cere multã maleabilitate. Pentru a-ti fi bine, trebuie sã încerci sã te adaptezi nevoilor celorlalti, sã cauti sã-i întelegi, sã-i accepti cu calitãti si defecte.
Saturn în Scorpion este în opozitie cu Soarele Taurului. Acest aspect poate produce o diminuare a vitalitãtii si a vointei si-ti poate submina încrederea în sine, efecte care în a doua parte a anului 2013 vor fi atenuate sau compensãte de tranzitul favorabil al lui Jupiter. În prima parte a anului 2013 este recomandabil sã iei mãsuri pentru fortificarea organismului si tratarea neîntârziatã a problemelor de sãnãtate, sã gândesti pozitiv, sã te înconjori de oameni veseli si sã-ti urmãresti obiectivele pas cu pas, indiferent cât de încet ti s-ar parea cã avansezi. Acolo unde apare nesiguranta sau dificultatea de a alege, sfãtuieste-te cu cei apropiati sau cu specialistii în domeniu. A doua parte a anului 2013 are o importantã componentãa mentalã. Jupiter ar putea pune în evidentã (si eventual accelera) un proces de transformare a modului de a gândi, de raportare la teorii, concepte si principii, de restructurare a sistemului de valori, de cãutare a sensurilor adânci ale vietii, proces pe care Pluto l-a declansat deja la nivel subtil în urma cu circa 3-4 ani. În aceste demers ti-ar fi, poate, de folos, sã cercetezi cum au tratat astfel de subiecte marii gânditori ai lumii.
Zodia Gemeni
Anul 2013 scoate în relief sectoarele vocationale, având un mare potential profesional si financiar. Înclinatiile lui Neptun, aflat în casa carierei Gemenilor, în varful triunghiului format de aceste sectoare, precum si gustul accentuat al lui Mercur, stãpânul zodiei tale, pentru semnele de apã, aratã o implicare determinantã a creativitãtii, expresiei, fanteziei, imaginii, întuîtiei, sentimentului, perceptiei, idealului, chemarii si daruirii în atingerea succesului. Sub astfel de configuratii, de obicei înfloresc talentele si se afla menirea. Cele mai bune rezultate apar dacã se construieste cu dragoste si migalã în aceastã directie. Un subiect care trebuie tratat cu toatã seriozitatea în 2013 este sãnãtatea. Cu Saturn în casa bolilor Gemenilor, este posibil sã se instaleze boli cronice, sã aparã afectiuni dificil de tratat, iar sãnãtatea sã suscite griji si preocupãri constante. Cele mai frecvente complicatii Saturniene sunt cauzate de scãderea rezistentei organismului (de exemplu, rãceli mai frecvente, obosealã cronicã, accentuarea sau reactivarea unor sensibilitãti mai vechi). Oasele, articulatiile, dintii, pielea, unghiile si pãrul intrã direct sub patronajul lui Saturn – monitorizeazã-le! Oricum, niciun simptom nu trebuie ignorat, indiferent de la ce organ ar proveni. Totul trebuie tratat la timp, iar recomandãrile medicale respectate întocmai. Poti trece cu bine peste aceastã perioadã, cu ajutorul disciplînei, rabdarii si tenacitatii. Du o viata activa, dar ordonata! Ofera-ti mici plãceri, dar fereste-te de excese! Fã-ti controalele medicale uzuale, ascultã-ti organismul, îngrijeste-te!
Zodia Rac
Mercur va sta putin mai mult de douã luni în Rac (mai mult decât dublul sederii obisnuite) în iulie, august si prima sãptãmânã din septembrie 2013. Insistenta lui vrea sã-ti atragã atentia asupra informãrii, studiilor, preocupãrilor intelectuale, dar si asupra comuncãrii, drumurilor, schimburilor, tranzactiilor si îndemânãrii. Mercur are ceva de transmis, strãduieste-te sã-i receptionezi mesajul! Tranzitul lui Jupiter prin Rac, care începe pe 26 iunie 2013, este un tranzit cu cântec. Jupiter este, într-adevar, Marele Benefic, iar Racul este zodia lui de maximã putere (exaltare). Jupiter în Rac poate sã-ti prezinte sanse nesperate: te poate propulsa în cariera, îti poate aduce favoruri materiale, cãlãtorii, lãrgirea orizonului, ba chiar si îmbogãtirea vietii erotice.
Jupiter este însã Zeus, stãpânul Olimpului, care atunci când se înfurie aruncã cu fulgere. De aceea, sub tranzitul lui se întâmplã adesea sã aparã si evenimente rãscolitoare. Combinatia Jupiter-Uranus-Pluto pune mare presiune pe semnele cardinale (Berbec, Rac, Balan)ã, Capricorn) în partea a doua a anului 2013. Prudenta si cumpãtare, mai ales în iulie-august, octombrie si decembrie 2013!
Pe 5 noiembrie 2013 Venus întra în casa relatiilor Racului, unde va sta mult mai mult timp decât de obicei: 4 luni! Perioada are o relevantã deosebitã pentru viata de cuplu, dar si pentru asocieri, colaborãri, contracte, amicitii sau alte interactiuni sociale, inclusiv pentru rivalitãti, competitii sau procese. Pregãteste-ti din timp terenul, ca sã te asiguri ca lucrurile vor evolua în parametrii doriti.
Zodia Leu
În 2013 este putin probabil sã aparã desfãsurãri spectaculoase. Climatul este mai discret, mai repliat catre interior decat în alti ani. Pare a fi o perioadã de germinare, de pregãtire a unei etape viitoare mult mai remarcabile. Casa, familia, bunurile imobiliare sau de patrimoniu, parintii si clanul necesita mai multã atentie, grijã, responsabilitate.
Uranus este “cazat” pe termen lung (pânã în 2018!) în Berbec. Pentru Lei, configuratia anuntã cã existã multã energie care se cere investitã în studii, specializãri, cãlãtorii, relatii la distantã, preocupãri culturale, universitare, publicistice, filosofice sau spirituale. În toate acestea trebuie sã existe o notã de noutate, inedit sau surprizã.
În partea a doua a anului 2013, Jupiter în Rac favorizeazã retragerea, odihna, meditatia, activitãtile secrete sau organizatiile care evolueazã în cerc închis. Este o perioadã bunã pentru explorarea subconstientului si a puterilor sale, pentru exersarea si dezvoltarea intuitiei si a perceptiilor subtile. Pe tot parcursul anului 2013, sãnãtatea nu trebuie scãpatã din ochi. Pluto, aflat în casa bolilor Leului, primeste aspecte tensionate de la Uranus, iar în partea a doua a anului si de la Jupiter. încordarea, excesele si dependentele trebuie evitate sau mãcar limitate. Organismul emite avertismente pe frecvente fine. Fii pe receptie pentru a afla la timp ce anume trebuie echilibrat, remediat, transformat. Nu trata superficial niciun semnal, niciun simptom! Bolile au tendinta de a se instala pe tãcute, dar tenace.
Zodia Fecioarã
2013 este un an pe care ai sã-l tii minte! Sansa înlesneste ascensiunea socialã si succesul în cariera. Poti sã câstigi vizibilitate, notorietate, prestigiu.
Relatiile, cuplul si sexualitatea sunt, de asemeni, subiecte dominante în 2013, dar rãmân într-un registru mai discret. În privinta banilor, plecarea lui Saturn din Balantã (în luna octombrie a anului precedent) înlãturã disconfortul din anii trecuti, cauzat de întârzieri, obstacole, restrictii. Câstigi mai usor banii si ai mai multã libertate în administrarea lor. Riscurile si speculatiile sunt contraindicate în 2013, iar cheltuielile legate de evenimente sociale, distractii, placeri, dragoste, prieteni, copii trebuie controlate. Începând din noiembrie 2013, fii cu bãgare de seamã timp de 4 luni! Trecerea lui Saturn în Scorpion este semnificativã în planul cunoasterii, al mentalului si al comuncãrii. În urmãtorii trei ani s-ar putea observa o maturizare în gândire, un gust pentru planificare si strategie, un interes mãrit pentru subiecte de profunzime, discipline complicate, al caror studiu cere timp si rabdare. Este perioada potrivita pentru a cîti filosofie, pentru a învãta o limbã strãinã dificilã, pentru a te interesa de istorie, arheologie sau alte teme care au tangentã cu curgerea timpului sau pentru a redacta o lucrare complexã, pe termen lung. Comuncarea ar putea fi îngreunatã si este posibil sã aparã episoade de pesimism. Studiul unor strategii de comuncare si însusirea unor notiuni de psihologie ar putea fi salutare. Tendintele Saturniene se pot manifesta în mod complex în octombrie-noiembrie 2013.
Zodia Balantã
Te asteaptã un an plin. Cariera ajunge la apogeu, iar dacã-ti exploatezi bine sansele poti face progrese remarcabile. Casele vocationale (carierã, bani, muncã) sunt bine reliefate în 2013. Prezenta lui Neptun în casa muncii Balantei pe termen lung aratã o nevoie latentã de exprimare a creativitãtii, a simtului artistic, a fanteziei si a talentului. introdu aceste elemente în profesia ta! Nu face însã rabat de la ordine si rigoare. Neptun abia asteaptã sã instaleze dezorganizarea si confuzia. Mercur îsi executã cele trei retrogradãri ale anului 2013 în aceleasi case vocationale ale Balantei. Stãruind timp îndelungat asupra lor, îti atrage atentia ca informarea, invãtarea, comuncarea (scriere, oratorie, transmitere), documentele, întelegerile, schimburile, tranzactiile si drumurile au o mare influentã asupra profesiei si a banilor. Toate acestea joacã un rol special în 2013, toate necesita o atentie specialã, ba chiar o prudentã în abordare. Ia aminte mai ales în perioadele 5 februarie – 14 aprilie 2013 (Mercur în casa muncii), 31 mai – 8 august 2013 (Mercur în casa carierei) si 29 septembrie – 5 decembrie 2013 (Mercur în casa banilor). Caminul, familia, parintii, proprietãtile si bunurile de folosintã îndelungatã reclama concentrare, focalizarea unor energii pe tot parcursul anului 2013, dar mai cu seamã începând din noiembrie. Sãnãtatea trebuie supravegheatã permanent. Sistemul imunitar trebuie fortificat, se recomandã controale medicale regulate, evitarea conjuncturilor care pot duce la contaminare sau intoxicare, a exceselor sau a substantelor care genereazã dependentã. Du o viatã ordonatã si echilibratã!
Zodia Scorpion
2013 nu este un an usor. Îti va aduce o încãrcare suplimentarã, va fi obositor si, în unele privinte, restrictiv. Saturn îti limiteazã gradele de libertate si te obligã la anumite alegeri, care de regulã sunt luate în spiritul necesitãtii, si nu în cel al dorintelor. Saturn are obiceiul de a stirbi optimismul, de a semãna gânduri melancolice sau descurajante. Nu-i permite s-o facã! Fii tenace, gândeste pozitiv, înconjoarã-te de oameni veseli si dinamici. Ai grijã de sãnãtate! Saturn scade rezistenta organismului, lasând cale liberã afectiunilor cãtre care ai sensibilitate; predispune la boli osteo-articulare, la demineralizare, probleme dentare, dermatologice, eventual legate de par si unghii.
Pânã în toamna lui 2015 sãnãtatea are nevoie de o monitorizare constantã. Chiar dacã Uranus îti dã putere de muncã, asta nu te fereste de necazuri. Sub înfluenta lui Saturn, bolile se instaleazã tãcut, treptat si tind sã se cronicizeze. Saturn aduce însã si avantaje: te ajutã sã te disciplinezi, sã te debarasezi de obiceiuri supãrãtoare si chiar sã slãbesti, dacã asta doresti. În ce-l priveste pe Pluto, planeta cu care ai atâtea afinitãti, el este plasat pe termen lung în casa intelectului Scorpionului. Te poti servi de fortta lui de pãtrundere si de concentrare pentru a accede la informatii valoroase, pentru a studia, a analiza, a descifra, a cerceta, a sonda, a depista, a investiga.
Zodia Sãgetãtor
Relatiile se detaseazã net în topul anului 2013, cu precãdere în primele sase luni. În aceastã perioadã Jupiter te rãsfatã, dar îti întinde si o capcanã: supralicitarea. Se poate întâmpla sã ai asteptãri prea mari de la celãlalt sau sã ai tendinta de a dãrui prea mult. Încearcã sã nu exagerezi! Jupiter te îndeamnã la excese nu doar în relatii. La fel de bine poate sã fie vorba despre bani, mâncare, bãuturã, despre reactii sau comportament, în general. Un minim de cumpãtare ti-ar prinde bine. Mai ales cã rezistenta organismului nu este grozavã. Cu Saturn în casa pericolelor ascunse si cu stãpânul Sãgetãtorului în aspecte discutabile cu semnul natal, anul 2013 nu garanteazã un tonus robust si stabil. Da, Uranus îti dã o oarecare energie fizicã, dar nu te poti baza pe el. Uranus actioneazã în salturi si poate avea efecte paradoxale. Prin urmare, ar fi cazul sã ai mai multã grija de tine. Odihneste-te suficient, evitã stresul, încearcã sã duci o viatã ordonatã si fã multã miscare. Nu încerca regimuri extreme si nu face experiente cu remedii-minune, decât cu acordul medicului! Legat de locuintã, proprietãti sau familie, atentie în februarie si martie 2013, când pot apãrea neclaritãti, confuzii, încurcãturi sau inconveniente diverse. În ceea ce priveste banii, atentie în iunie-iulie 2013, când socotelile, actele contabile, documentele fiscale sau comuncarea pot cauza erori, discutii, întârzieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu