Un guvern care își vinde țara

Barlad Online

Deputatul Adrian Solomon a lansat un atac dur împotriva actualei guvernări, pe care o acuză că servește interesele corporațiilor străine gen Chevron și nu ale cetățenilor.
Într-o conferință de presă susținută ieri, deputatul Adrian Solomon a lansat un atac dur la adresa actualei guvernări. Tirada parlamentarului de Bârlad a avut la bază moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Ungureanu pe care USL a depus-o în Parlament. Cel mai probabil, dezbaterea moțiunii se va derula pe 26 aprilie, când la Bârlad va avea loc un nou protest de amploare împotriva exploatării gazelor de șist prin metoda fracționării hidraulice.
“Această problemă formează un capitol aparte din moțiunea de cenzură. Bârladul, alături de alte câteva zone din țară, este pe punctul de a fi lovit de o catastrofă ecologică de proporții din cauza fracturării hidraulice, metodă pe care americanii de la Chevron vor să o folosească pentru a extrage gazele de șist din zona noastră. Trist este că actalul guvern nu a ținut cont de părerile miilor de bârlădeni, de cetățenii acestei țări și a continuat să semneze acorduri de exploatare cu cei de la Chevron. Nu este altceva decât o vânzare de țară pentru că acest guvern asta face, ascultând de comenzile venite din afară. Tocmai de aceea, pe 26 aprilie, când această moțiune este programată a fi dezbătută în Parlament, la Bârlad va avea loc și mișcarea de protest împtriva exploatării gazelor de șist prin fracționare hidraulică. Este pentru prima dată când Bârladul este amintit într-o moțiune de cenzură și de aceea așteptăm cât mai mulți bârlădeni pe 26 aprilie, să iasă în stradă și să-și manifeste încă o dată poziția”, a declarat Solomon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu