Jungla din trafic

Barlad Online

Așa cum am anunțat în ediția noastră de ieri, patru tineri din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, sunt cercetați după ce s-au bătut în trafic. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ), doi dintre agresori erau într-un taxi, când au observat doi rivali pe trotuar. I-au cerut șoferului să oprească și au sărit la bătaie. Toți patru au început să-și împartă pumni și picioare chiar în mijlocul străzii, spre stupoarea celor din trafic. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje ale Poliției.
“La efectuarea controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați polițiștii au găsit un pistol marca Walter, cu bile de plastic și butelie de gaz, armă care nu este supusă notificării sau autorizării. Împotriva suspecților a fost dispusă măsura reținerii și au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, unde față de doi dintre ei s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Ceilalți doi, printre care și cel asupra căruia s-a găsit arma, au fost prezentați la Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea și a dispus arestarea acestora pe o perioadă de 29 de zile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu