Liberalii bârlădeni ies la rampă

Barlad Online

Avocatul Dumitru Boroș a făcut o scurtă radiografie a principalelor probleme cu care se confruntă comunitatea locală.
Într-o conferință de presă susținută ieri, avocatul Dumitru Boroș, șeful liberalilor bârlădeni și candidatul acestei formațiuni politice la fotoliul de primar al orașului, a făcut o scurtă trecere în revistă a principalelor probleme cu care se confruntă comunitatea locală. Unul dintre subiectele abordate a fost legat de reabilitarea Bulevardului Republicii.
“Bulevardul Republicii este într-o stare jalnică, iar această situație datează de foarte mult timp. S-au perindat tot felul de administrații în fruntea orașului și, din păcate, nu s-a făcut nimic. Acum, artera a fost trecută în administrarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, chipurile, în ideea de a fi reabilitată în această primăvară. Cel puțin așa au sunat promisiunile celor de la guvern, care au susținut sus și tare că lucrările vor începe în această primăvară. Ba chiar domnul senator PDL Vasile Pintilie a susținut în repetate rânduri că totul este în grafic. Dar iată că, din păcate, realitatea este cu totul alta. Suntem la sfârșit de aprilie și nimic nu s-a întâmplat pe Bulevardul Republicii. După cum se vede, toți promit, dar nimeni nu face nimic”, a declarat Boroș.
Un alt subiect pus în discuție de șeful liberalilor bârlădeni s-a referit la cei ale căror pensii au fost diminuate în mod abuziv de actuala guvernare. Boroș a anunțat că PNL Bârlad oferă asistență juridică gratuită tuturor pensionarilor care doresc să li se facă dreptate, aceștia putând să se adreseze zilnic la sediul formațiunii politice, de pe strada Cetatea de pământ, nr. 55 (zona Pieței Centrale Agro-alimentare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu