Atelier 2012

Clasele de arte plastice și muzică din cadrul Liceului Pedagogic “Al. Vlahuță” Bârlad au marcat împlinirea a 153 de ani de la Unirea Principatelor printr-un vernisaj de artă plastică și un recital instrumental.
Marți, de la ora 17, a avut loc un vernisaj de artă plastică și un mic concert de muzică clasică în sala mică a Casei de
Cultură “George Tutoveanu” Bârlad. Evenimentul, intitulat simplu “Atelier 2012”, a fost susținut de clasele de arte plastice și muzică ale Liceului Pedagogic “Al. Vlahuță”.
Pe simeze au fost panotate 85 de lucrări semnate de elevi, coordonați de profesorii Dorinel Filiche, Sebastian Pascu și Eduard Piciu. Publicul a putut să admire pictură pe carton și pânză, realizată cu acuarele ori guașe, dar și lucrări de grafică. În încheiere, a fost un recital instrumental susținut de câțiva dintre cei mai talentați elevi ai liceului: Maria Bîgea - vioară, Mădălina Rohatcă - pian, Arian Iorga - vioară, Dana Turcu - pian, George Ștefan - flaut. Ei sunt îndrumați de profesorii Lili Mironescu (vioară), Cezar Forcos (pian) și Ioana Sandu (flaut). Profesorii coordonatori au fost Ana-Maria Rusu și Cora Condrea.
Virgil Giușcă, directorul Casei de Cultură, ne-a declarat: “Lucrările vor rămâne pe simeze cel puțin o lună. Intrarea publicului este liberă. Vernisajul este dedicat atât zilei Liceului Pedagogic, cât și împlinirii a 153 de ani de la Unirea Principatelor”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu