A început Festivalul Verii: Să curgă berea!

Barlad Online

Până duminică, bârlădenii se pot distra în cadrul ediţiei din acest an a Festivalului Verii. Pe lângă surprizele pregătite de organizatori în materie de artişti care vor urca pe scenă, localnicii sunt ispitiţi cu preparate culinare şi bere rece.
Bârlădenii cu chef de voie bună, dar care nu-şi pot permite să plece în concediu sunt aşteptaţi, până duminică inclusiv, în Piaţa „Sfântul Ilie” pentru câteva ore de muzică bună, degustare de preparate culinare şi ceva bere rece care să stingă zăpuşeala din ultimele zile. Comercianţii de mititei, pastramă şi alte specialităţi din carne vor încinge grătarele de dimineaţă şi până seara târziu, astfel încât aroma de carne condimentată şi perpelită la foc mic să atragă cât mai mulţi clienţi. Chiar şi cei mai mofturoşi vor găsi ceva pe placul lor întrucât unii vânzători veniţi de la sute de kilometri vor prepara, pe loc, delicioşi colaci ungureşti (kürtös kalács) şi tradiţionalele gogoşi simple sau umplute cu ciocolată.
Organizatorii s-au ocupat şi de partea de distracţie. Încă de ieri dimineaţă erau instalate tot felul de iujuri (trenuleţe, lanţuri, balerine, maşinuţe etc.), dar şi piscine gonflabile enorme în care prichindeii se pot juca pe lebede plutitoare.
Firma ieşeană care a coordonat întreaga acţiune nu a uitat nici de partea de entertainment. Pe scena amplasată în zona pieţei centrale, fiecare seară aduce surprize amatorilor de distracţie. Ieri, prima seară a fost dedicată trupelor locale şi iubitorilor de karaoke.
Astăzi, scena va fi acaparată din nou de participanţii la concursul de karaoke, animatoare pe scenă, interpreta de muzică populară Silvia Ene şi compozitorul, textierul şi interpretul de muzică uşoară Daniel Iordăchioaie.
Sâmbătă, publicul va avea ocazia să se încălzească pe câteva melodii interpretate de trupe locale. Va urma Mădălina Lefter, o fostă concurentă a concursului „X Factor”. Atmosfera va deveni cu adevărat incendiară când în faţa publicului va apărea Pepe, care va cânta melodii precum „Iubire interzisă”, „Femei periculoase”, „O femeie cât o sută” şi noul hit „E vara mea”.
În ultima seară, atmosfera va fi întreţinută de artişti lansaţi de compozitorul Marius Moga, respectiv Liviu Teodorescu, unul dintre concurenţii primei ediţii a concursului „Vocea României”, Adda şi Shift, care vor interpreta melodii numai bune de dansat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu