Deputatul Ciuhodaru, seful PPDD Vaslui!




LIDER Deputatul de Bârlad, Tudor Ciuhodaru a fost desemnat zilele trecute liderul interimar al PPDD Vaslui. El va veni sâmbãtã, 9 februarie la Vaslui pentru a începe organizarea Filialei PPDD Vaslui, pe care a preluat-o de la Cristian Dicianu, fostul presedinte al PPDD Vaslui, personaj extrem de controversat pe scena politicã a Vasluiului.
Deputatul PPDD de Bârlad, dr. Tudor Ciuhodaru a fost numit, la începutul lunii februarie, de Biroul National de Coordonare, ca presedinte interimar al PPDD Vaslui. „De câteva zile sunt presedinte la PPDD Vaslui. Voi face o evaluare a activitãtii organizatiei în perioada imediat urmãtoare. Este o mare responsabilitate. Începem sã construim si sã oferim alternative. Nu putem acorda un cec în alb actualilor guvernanti ce încalcã în fiecare zi promisiunile fãcute românilor si vom fi vocea celor multi. Politicienii se ceartã fãrã rost si uitã problemele din realitatea cotidianã. M-am sãturat de discutiile sterile. Eu vreau ca politica sã dea solutiile la ceea ce conteazã cu adevãrat în viata noastrã: sãnãtatea, educația, infrastructura, locurile de muncã si venituri corespunzãtoare”, a afirmat Ciuhodaru. El a candidat la deputãtie din partea PPDD, în Bârlad, cel mai greu colegiu USL din judet, deoarece contracandidatul sãu, Adrian Solomon, era cotat cu peste 60% scor electoral. Ciuhodaru a reusit sã ia 21 la sutã în colegiul respectiv, fatã de 16 la sutã, media PPDD în judet, astfel cã a arãtat cã meritã sã conducã organizatia judeteanã.
Dicianu, pa!
Cristian Dicianu, fostul presedinte al PPDD Vaslui, a fost un personaj cel putin ciudat în politica vasluianã. Cotidianul nostru a mai precizat în câteva rânduri cã acesta a apãrut din senin în judet cu câteva sãptãmâni înainte de alegerile locale. Initial s-a crezut cã este omul lui Ion Vrânceanu deoarece a venit pe filiera PP-DD la pachet cu acesta. Între timp au apãrut tensiuni între cei doi, Vrânceanu a fost exclus subit si drept rãzbunare acesta a strecurat în presa localã câteva informatii pretioase despre Dicianu. A fost probabil singurul lucru bun fãcut de Vrânceanu pentru judetul Vaslui deoarece asa s-a aflat cã Dicianu este, de fapt, un infractor dovedit de instantã. De amintit faptul cã Dicianu a fost condamnat, pe 8 iunie 1998, la cinci ani de închisoare cu executare si ridicarea drepturilor electorale pe o perioadã de doi ani pentru sãvârsirea infractiunii de falsificare de titluri de credit public si cecuri emise de o institutie bancarã, punerea în circulatie a cecurilor falsificate si înselãciune în conventii cu prilejul încheierii unui contract. Nu este singura sa condamnare. În preajma Crãciunului din 1999, a mai fost condamnat încã o datã, cu suspendare, pentru neîndeplinirea cu rea-credintã a obligatiei de întretinere fatã de cele douã fetițe minore ale sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu