Iatã primarii lui Marian!

Barlad Online
conferinta de presa marian dan 10 05 '12 pdl vaslui  8144• Senatorul Dan Marian, copresedintele PNL Vaslui, s-a sãturat sã astepte ca partidul sã cadã de acord asupra celor care, la anul, se vor bate pentru câstigarea primãriilor din mediul urban. În consecintã, astãzi, liderul liberal a anuntat cã, în urmãtoarea sedintã de Biroul Permanent Judetean, le va propune colegilor sã voteze cele cinci propuneri pe care le-a fãcut pentru primãriile de municipii si orase. „Dacã va fi cineva care va obiecta fatã de propunerile mele, sper sã-si gãseascã si cuvintele, si argumentele, ori, poate, un mic loc în istoria partidului”, a declarat, în exclusivitate pentru ziarul nostru, Dan Marian.
Senatorul Dan Marian, copresedintele PNL Vaslui, s-a sãturat sã astepte deciziile partidului privind desemnarea candidatilor la functiile de primari din mediul urban si, în cel mai scurt timp, va convoca Biroul Permanent Judetean, cãruia îi va propune spre vor propria listã de candidati. Iatã cum aratã „lista lui Marian”: la Vaslui este propus Marius Arcãleanu, un tânãr consilier local care, de altfel, a candidat si în 2012 la Primãrie. La Husi, nicio surprizã, senatorul Nelu Tãtaru fiind, de ceva vreme, numele avansat pentru câstigarea Primãriei. La Negresti, Dan Marian propune tot un tânãr, Cristi Rusu, la fel si la Murgeni, unde copresedintele PNL îl propune pe Dan Cain. Mare surprizã a listei lui Marian este „recuperarea” lui Dumitru Boros, avocatul care a activat, pentru o scurtã perioadã în cadrul ALDE. El este propunerea lui Dan Marian pentru Primãria Bârlad, un municipiu în care, deja, lucrurile încep sã se complice destul de mult pentru PSD-ul lui Adrian Solomon.
„Cred cã trebuie sã terminãm odatã cu indecizia unor colegi în a-si asuma rãspunderea privind alegerile locale. Am sã iau eu taurul de coarne si am sã chem partidul sã decidã prin vot, conform statutului, iar dacã va fi cineva care va obiecta fatã de propunerile mele, sper sã-si gãseascã si cuvintele, si argumentele, ori, poate, un mic loc în istoria partidului”, a declarat pentru ziarul nostru senatorul Dan Marian, copresedintele PNL Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu