Dascăli bârlădeni instruiți peste hotare

Barlad Online


12 cadre didactice de la Școala “Vasile Pârvan” vor urma cursuri de specializare în Grecia în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.
Opt profesori și patru învățători de la Școala gimnazială “Vasile Pârvan” din Bârlad au fost incluși într-un proiect de formare profesională finanțat de Uniunea Europeană. Intitulat “Interculturalitate și toleranță în mediul educațional”, proiectul se va derula în perioada noiembrie 2015 – aprilie 2016.
“Cele 12 cadre didactice vor merge în Grecia pentru a urma niște cursuri de formare profesională axate pe interculturalitate, integrarea socială a tuturor categoriilor defavorizate, integrarea în învățământ a copiilor cu dizabilități etc. Cadrele didactice selectate vor pleca la cursuri în Grecia în serii de câte patru persoane odată, iar cursurile se vor întinde pe perioada unei săptămâni”, ne-a declarat Daniel Ștefănică, directorul adjunct al Școlii “Vasile Pârvan”.
Cursurile se vor derula în Atena și Pireu, iar toate costurile legate de transport și cazare vor fi suportate în întregime din fonduri europene.
sursa: estnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu